Xiaomi назвала список смартфонів, які обновлять до прошивки MIUI 12

Як багато напевно вже добре знають, у другій половині нинішнього року компанія Xiaomi офіційно представить громадськості прошивку MIUI 12, призначену для смартфонів. Через кілька тижнів після її презентації відбудеться реліз такий, але не для всіх телефонів, а в першу чергу для самих актуальних моделей. Поступово, до кінця 2020 року, оновлення отримають більш ніж 50 моделей мобільних пристроїв, але далеко не всі існуючі зараз на ринку. Справа в тому, що багато моделей телефонів не зможуть оновитися до цієї операційної системи, і всі власники таких цим звичайно ж залишаться незадоволені. Не так давно в Китаї відбулася прес-конференція, в ході якої даний виробник електроніки офіційно представив громадськості свою нову операційну систему, але це був лише первинний анонс і нічого більше.

Простіше кажучи, під час даного заходу компанія Xiaomi не розказала про свою нову операційну систему буквально нічого. Саме тому набагато більше інформації надходить від інсайдерів, ніж від офіційного джерела. Уже відомо про те, що прошивка MIUI 12 поліпшить стабільність, значно посилить захищеність, а також, крім того, принесе з собою безліч інших приємних особливостей, які зроблять її краще, ніж будь-яка більш рання операційна система для мобільних пристроїв. Більш того, користувачів чекає черговий редизайн інтерфейсу, тому по частині зовнішнього вигляду нова ОС абсолютно точно буде виглядати інакше, ніж будь-які існуючі зараз, і до цього звичайно ж потрібно бути в повній мірі готовим.

Нехай офіційно поки що списку смартфонів, які відновлять до нової операційної системи, ще й немає, принаймні його не оповістили, але вже відомо про те, які саме моделі мобільних пристроїв гарантовано зможуть оновитися до нової прошивки MIUI 12. Поширюватися вона буде «по повітрю », а відбуватися цей процес буде, як вважає видання china-review.com.ua/, в період з жовтня по грудень 2020 року включно. Найновіша і сучасна операційна система абсолютно точно виявиться кращим в своєму класі, по крайней мере Xiaomi гарантовано докладе для цього всіх необхідних зусиль, адже вона краще за багатьох інших знає про те, наскільки важливо якісне програмне забезпечення на смартфоні.

До нової ОС повинні оновитися такі моделі мобільних пристроїв, як Redmi K30, Redmi K30, Mi 10, Mi 10 Pro, Pocophone F1, Redmi K20, Mi 9T, Redmi K20 Pro, Mi 9T Pro, Redmi K30, Redmi 7, Redmi Note 7 , Redmi Note 7s, Redmi Note 7 Pro, Redmi 7A, Mi 8 Pro, Mi 8, Mi 8 Lite, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Redmi Note 6, Redmi Note 6 Pro, Redmi 6, Redmi 6A, Mi 9 Pro , Mi 9, Mi 9 Lite, Mi Play, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Redmi Note 8 Pro, Redmi 8, Redmi 8A, Mi Note 10, Mi Note 10 Pro і преміальний суперфлагман Mi Mix Alpha. Крім того, прошивку MIUI 12 отримають всі моделі смартфонів Xiaomi, які вийдуть на ринок протягом усього нинішнього 2020 року – в цьому можна навіть не сумніватися. Залишається вірити і сподіватися, що нове програмне забезпечення зможе в повній мірі виправдати очікування всіх користувачів, які чекають його релізу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.