Дизайн, дата виходу і офіційна вартість Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Інсайдер Ishan Agarwal поділився у своєму Twitter офіційними рендерами топового смартфона Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. Також, стали відомі вартість і дата виходу новинки.

Зображення Galaxy S20 Ultra 5G демонструють на задній стороні корпусу масивний фото-блок, у якому розмістилися чотири датчика і спалах. Один із сенсорів знаходиться трохи нижче: це 108-мегапіксельна камера-перископ з 10-кратним оптичним і 100-кратним цифровим зумом, що є найвищим показником у галузі. 

Екран у смартфона злегка закруглений і покритий 2,5D-склом. Фронтальна камера розташована посередині у вирізі дисплея. На лівій стороні є кнопки живлення та гучності. Праву сторону залишили порожньою. Крім того, інсайдер Max Weinbach натякнув у своєму Twitter, що смартфон отримає раму з нержавіючої сталі.

Згідно з отриманою інформацією, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G надійде в продаж у трьох колірних рішеннях: космічний чорний, космічний сірий і блакитна хмара. Такі ж кольори отримають Galaxy S20 і Galaxy S20 +. 

Вартість телефону буде починатися від 1399 євро за базовий варіант (128 або 256 ГБ ПЗУ). Топова модель на 512 ГБ обійдеться в 1549 євро. У продаж пристрій надійде через тиждень після презентації – 18 лютого.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G буде комплектуватися процесором Exynos 990 з 12 ГБ оперативної пам’яті. Також, смартфон отримає батарею на 5000 мАг і захист від води і пилу за стандартом IP68.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.