iPhone 2020 виявиться тоншим та вищим від iPhone 11 Pro Max

Японський сайт Macotakara опублікував новий звіт про лінійку iPhone 2020-го року випуску. З нової інформації – габарити нових смартфонів iPhone.

Згідно з інформацією з джерела, iPhone 12 будуть не сильно відрізнятися від своїх попередників. Раніше аналітики передбачали, що нові смартфони Apple отримають металеву рамку, як і у iPhone 4.

Восени Apple нібито представить чотири моделі: одну на 5,4 дюйма, дві на 6,1 дюймів і флагманську версію з 6,7-дюймовим екраном. 

Товщина 6,7-дюймового iPhone 12 Pro Max складе 7,4 мм, що менше, ніж iPhone 11 Pro Max (8,1-мм), стверджують джерела. Також, смартфон буде помітно вищим від свого попередника, повідомляється у звіті. 

Макети iPhone 12

 

Що стосується iPhone 12 з діагоналлю екрана 5,4 дюйма, то по висоті він розташується між iPhone SE та iPhone 8. А принаймні одна з моделей на 6,1 дюйма виявиться трохи вищою, ніж стандартний iPhone 11.

Передбачається, що лінійка iPhone 12 функціонуватиме на базі чіпсета Apple A14 з 6 ГБ ОЗУ. Дисплеї у телефонів будуть OLED. У молодшій моделі очікується подвійна основна камера, а дві версії iPhone 12 на 6,1 дюйма випустять з двома і трьома задніми камерами. Топовий iPhone 12 Pro Max укомплектують трьома фото-датчиками більшого розміру і сенсором 3D ToF.

Вихід лінійки iPhone 12 відбудеться у вересні. Також, Apple готує бюджетну модель, яка стане спадкоємцем iPhone 8. З чуток, вона може отримати назву iPhone 9, а її вихід очікується в першій половині поточного року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.