Google працює над двома Pixel 4a, один з них – з 5G

Фахівці сайту XDA Developers вивчили останню прошивку смартфона Google Pixel 4 і виявили три кодових імені пристроїв разом з чіпсетами, на яких вони працюють. Передбачається, що мова йде про смартфони серії середнього цінового сегмента Pixel 4a.

Для кожного смартфона Pixel і Nexus присвоюється внутрішнє кодове ім’я, що відноситься до будь-якої риби. Наприклад, для Pixel 3 XL це crosshatch , а для Pixel 4 – flame . Тепер XDA виявило нові імена – sunfish , redfin і bramble .

У репозиторії AOSP (Android Open Source Project) значиться, що sunfish працює на платформі sm7150, тобто, Snapdragon 730. Той же чіпсет використовують Samsung Galaxy A71 і Redmi K30. Sunfish має дві гілки розробки – на Android 10 і Android 11.

Redfin працює на мобільній платформі sm7250 або Qualcomm Snapdragon 765. Ця система інтегрована з модемом 5G, значить, смартфон буде працювати в мережах п’ятого покоління. XDA виявила свідоцтва того, що redfin на базі Android 10 виробляється FIH Mobile, дочірньою компанією Foxconn.

Bramble також заснований на Snapdragon 765 і розробляється під поточну і майбутню версії операційної системи.

XDA Developers нагадує, що зазвичай одним з перерахованих в репозиторії коду AOSP пристроїв є плата, яка використовується розробниками для налагодження і не виходить у продаж.

Раніше в мережі з’явилася інформація, що Google випустить лише одну версію Pixel 4a. OnLeaks публікував CAD-рендери, що демонструють дизайн майбутньої новинки.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.