Специфікації і функції камери Samsung Galaxy S20 +

Сайт XDA Developers отримав від джерела інформацію щодо технічних характеристик і програмних функцій камери смартфона Samsung Galaxy S20 +. Його разом з іншими пристроями серії Galaxy S20 представлять 11 лютого.

За даними джерела, основним сенсором виступить ще не представлений Sony IMX555 з роздільною здатністю 12 Мп і розміром пікселя 1,8 мкм, а не 108-мегапіксельний датчик, як повідомляли більш ранні витоки. Інформацію підтверджує інсайдер Ice Universe.

Друга камера – Samsung ISOCell S5KGW2 на 64 Мп, в ролі третього сенсора виступить Samsung ISOCell S5K2LA, за даними Ice Universe, на 12 Мп. Четвертий «датчик» – датчик визначення глибини (ToF).

З фронтального боку встановлять Sony IMX374 – той же 10-мегапіксельний сенсор, що і в Galaxy S10 / Note 10. Він здатний записувати відео в 4К при 60 к / c і розміститься в отворі по центру верхньої кромки дисплея.

Рання інформація про наявність режиму запису відео 8K @ 30fps на тильну камеру в програмному забезпеченні підтвердилася. З інших можливостей – 4К при 60 к / с з активованою стабілізацією, але без HDR, а також програмна функція збільшення гучності при зумі на джерелі звуку.

Розумна функція Smart Selfie Angle автоматично визначить число людей в кадрі та перемкне фронтальну камеру в ширококутний режим. Режим Single Take автоматично визначить кращий кадр зі зроблених, а Pro Video – вибере професійні налаштування для зйомки відео.

Виявлена ​​раніше в ПО функція Director View, яка дозволяє записувати відео з декількох об’єктивів одночасно і автоматично відстежувати об’єкт зйомки, відсутня на дослідному апараті Galaxy S20 + джерела. Можливо, режим буде недоступний відразу після старту продажів смартфона, пише XDA.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.