Xiaomi випустила Android 10 в чистому вигляді для своїх смартфонів

Чим на новійші операційні системі працює будь-який смартфон, тим більше люде захочуть його використовувати на постійній основі, і в цьому немає абсолютно нічого дивного. Справа в тому, що саме сучасне ПО, як правило, є запорукою швидкої та стабільної роботи, але дуже багато виробників електроніки нехтують його випуском для своїх телефонів. Сьогодні, 12 січня 2020 року, нарешті сталося те, чого багато гарантовано давно чекали, принаймні з середини вересня минулого року. Справа в тому, що відома китайська корпорація Xiaomi вважає за необхідне випустити Android 10 в чистому вигляді для своїх мобільних пристроїв, і тепер власники десятків мільйонів електронних пристроїв можуть призвести її установку, зробивши це без зайвих складнощів і обмежень.

Операційна система Android 10 приносить разом з собою оновлений призначений для користувача інтерфейс, нові іконки для стандартних додатків, підтримку нового режиму збереження енергії, функцію субтитрів для будь-якого відеоконтенту, нову систему безпеки з ще більшою кількістю різних дозволів, заборона на використання небезпечних додатків, а також безліч інших вкрай корисних і потрібних нововведень. Все смартфони, які оновлюють до цієї ОС, в кінцевому підсумку працюють швидше, стабільніше і довше, а це звичайно ж дуже і дуже важливо, тому що за рахунок цього вони можуть дарувати кращий користувальницький досвід. Зазвичай всі смартфони Xiaomi отримують нові збірки «зеленого робота» в нативному оригінальному вигляді, проте є й винятки.

 

Лічені години назад жителі Європи, України, Казахстану, Індії та інших держав почали повідомляти про те, що компанія Xiaomi нарешті випустила фінальну стабільну версію операційної системи Android 10 для моделі Mi A2, яка була випущена ще в липні 2018 року, а купити її можна тільки на міжнародному ринку, тобто в Китаї вона недоступна. Цей апарат відрізняється від всіх інших, доступних зараз у продажу, своїм програмним забезпеченням. Таке вдає із себе не прошивку MIUI, а оригінального «зеленого робота» від Google, а все через те, що мобільний пристрій є частиною лінійки Android One. Тепер, починаючи з сьогоднішнього дня, на нього можна без зайвих складнощів встановити новітню операційну систему з усіх існуючих.

Нова ОС містить в собі січневий патч для системи захисту, тому справедливо буде сказати, що власники Xiaomi Mi A2 отримали найсучасніше програмне забезпечення з усього, яке взагалі було випущено Google. Уже в недалекому майбутньому, як повідомляється, до нової операційної системи будуть оновлені і такі моделі телефонів, як Mi A2 Lite і Mi A3. Швидше за все, вони отримають нову платформу в особі Android 10 вже до кінця лютого, але офіційних подробиць із цього приводу немає. Нова операційна система важить 1,3 ГБ, а її установка відбувається «по повітрю». Перевірити її доступність вкрай просто, так як досить відвідати розділ з інформацією про оновлення в налаштуваннях телефонах. Перед початком процесу установки слід зарядити батарею телефону щонайменше на 50%.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.