У мережі з’явилися перші фото Samsung Galaxy S20 +

Ресурс xda-developers опублікував перші шпигунські фото флагмана Samsung Galaxy S20 +. Анонс новинки разом зі складним смартфоном Galaxy Z Flip очікується 11 лютого, в рамках заходу Samsung Unpacked 2020.

Згідно надісланим фото, Galaxy S20 + отримає вертикальний прямокутний блок з чотирма основними і подвійним спалахом. На правій стороні розмітили гойдалку гучності та кнопку живлення. На відміну від ранніх серій S10, тут немає кнопки Bixby.

Спереду AMOLED-дисплей з мінімальними рамками і вирізом під фронтальну камеру по центру, як в Galaxy Note 10. Із заводу на екран буде наклеєна захисна плівка. 

Цього разу Galaxy S20 + буде не максимальною версією лінійки. Ця модель отримає основний сенсор камери на 12 Мп. Крім цього, буде встановлено ширококутний, теле і макрооб’єктив. Камеру з роздільною здатністю 108 Мп отримає Galaxy S20 Ultra.

Очікується, що Galaxy S20 і S20 + будуть випущені в декількох різних варіантах по всьому світу – з LTE і 5G. Швидше за все, для США буде тільки 5G-версія з процесором Snapdragon 865, для України та решти світу LTE з чіпом Exynos 990.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.