Samsung Galaxy Fold 2 буде називатися Galaxy Bloom

Корейське видання Ajunews повідомляє, що на закритій презентації в рамках CES 2020 компанія Samsung представила своїм партнерам нові продукти, офіційна презентація яких призначена на 11 лютого.

Фотографія із заходу демонструє, що дисплей складного смартфона Galaxy Fold 2 дійсно буде складатися по горизонтальному згину, як Moto Razr (2019). Поруч із зображенням пристрою є підпис Bloom – передбачається, що саме так буде називатися новинка.

Замість пластикової плівки дисплей покритий ультратонким склом під назвою UTG (Ultra Thin Glass), – Ajunews

Це підтвердив інсайдер Ice Universe, який опублікував зображення з назвами всіх чотирьох прийдешніх продуктів Samsung: три смартфона серії Galaxy S20 і «пристрій майбутнього» – Bloom.

Інсайдер Max J., відомий витоками про смартфони Samsung, припустив, що Bloom – це кодове ім’я складного пристрою для внутрішнього використання, і маркетингова назва може виявитися іншим.

Samsung Electronics планує активно просувати Galaxy Fold 2 серед молодих жінок, передає Ajunews. Також, видання підтвердило зміну принципу іменування лінійки Galaxy S і наявність у новому поколінні трьох смартфонів: Galaxy S20, S20 + і S20 Ultra. Флагманські апарати зможуть знімати 8К-відео, яке стане можливим відтворювати на YouTube: Samsung і Google (власник відеохостингу) нібито вже прийшли до домовленості.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.