Xiaomi випустить бюджетні Redmi 9 і Redmi Note 9 вже незабаром

Які б круті і технічно просунуті смартфони компанія Xiaomi не запускала, наприклад Mi Mix Alpha, але найбільшою популярністю серед всіх її мобільних пристроїв завжди користувалися, користуються і будуть користуватися саме недорогі бюджетні моделі, що володіють таким цінником, за рахунок якого дозволити собі їх покупку без зайвих складнощів можуть всі бажаючі. Сьогодні, 8 січня 2019 року, від інсайдерів в китайській соцмережі Weibo стало відомо про те, що даний виробник електроніки вирішив почати активну підготовку до повноцінної офіційної презентації Redmi 9 і Redmi Note 9, вже через кілька днів після якої нові мобільні пристрої надійдуть у продаж, ставши доступними всім бажаючим, але спочатку звичайно ж в Китаї, а потім, через якийсь час, в інших регіонах світу.

Як стало відомо, компанія Xiaomi нарешті затвердила свої мобільні пристрої для масового серійного виробництва, в повній мірі їх допрацювавши. У підсумку, вже в найближчі дні їх почнуть активно випускати, щоб таким чином підготуватися до старту продажів. Очікується, що бюджетні смартфони Redmi 9 і Redmi Note 9 анонсують в кінці цього місяця, тобто січня. Доказом цього є той факт, що в минулому році Redmi Note 7 анонсували в середині січня, а Redmi 7 вийшов на початку лютого. На цей раз даний виробник електроніки має намір випустити на ринок відразу два недорогих телефону з початкової цінової категорії, купити собі які без зайвих складнощів зможуть всі бажаючі, так як коштувати вони будуть не більше $ 250.

За наявними в даний час даними, новинки зможуть порадувати всіх покупців роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм, останній з яких стане можливим використовувати для підключення навушників і будь-яких інших музичних пристроїв, роблячи це без зайвих складнощів і обмежень. Очікується, що Redmi 9 отримає потрійну основну камеру, тоді як у Redmi Note 9 вона виявиться четверний, володіючи значно більш просунутою оптикою. В іншому, майбутнім новинкам приписують корпус із загартованого надміцного скла Corning Gorilla Glass 5, а також цілий набір таких важливих і корисних модулів зв’язку, як Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, Dual GPS і GLONASS, а також, крім того, NFC. Останній стане можливим використовувати для оплати покупок в магазинах, послуг в закладах і проїзду в будь-якому громадському транспорті.

Очікується, що ці смартфони виявляться кращими з усіх, які коли-небудь випускала на ринок компанія Xiaomi, тому, поза будь-якими сумнівами, вони зможуть порадувати всіх, хто зважиться на їх покупку. Всі подробиці про технічні характеристики, доступних модифікаціях і колірних рішеннях виявляться розкриті під час анонса, а такий, як було згадано раніше, відбудеться через кілька тижнів, імовірно в кінці січня. Прямо «з коробки» на смартфони Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 абсолютно точно буде встановлена ​​новітня прошивка MIUI 11, заснована на Android 10. Простіше кажучи, покупці цих телефонів можуть розраховувати на найсучасніше програмне забезпечення з усіх можливих, а це звичайно ж дуже і дуже важливо для багатьох.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.