Xiaomi виплатить великі гроші всім власникам смартфонів

Продукція, яку випускають різні великі компанії з різних країн світу за межами Китаю, є досить дорогою, але тепер з усією цією ситуації є цілком собі реальний вихід, а запропонувала його всім китайська корпорація Xiaomi, яка відома по всьому світу як виробник смартфонів, планшетів , ноутбуків, портативних акумуляторів, навушників, а також багатьох інших електронних пристроїв, всі з яких мають високий якістю і низькою вартістю. Втім, для багатьох техніка від даного виробника електроніки все одно є досить дорогою, однак тепер з усією цією ситуації є цілком собі реальний вихід, а скористатися ним без зайвих складнощів можуть всі бажаючі. Це, звичайно, багато чого варте.

Справа в тому, що компанія Xiaomi вирішила виплатити великі гроші всім власникам смартфонів, які хочуть користуватися її фірмовою продукцією на постійній основі. Заради цього бренд запустив фірмовий сервіс під назвою Mi Credit, в рамках якого можна отримати суму грошей певного розміру на термін в два місяці без будь-яких відсотків. Витратити надані грошові кошти можливо тільки в офіційних магазинах Xiaomi і в її фірмовому онлайн-магазині, де за такі можна купити будь-які товари і послуги, які в них продаються і опиняються. Простіше кажучи, цей виробник електроніки пропонує на чесному слові надати покупцеві гроші на покупку його фірмової електроніки, розраховуючи на те, що протягом двох місяців йому їх повернуть в повному обсязі.

Подібним чином китайська корпорація сподівається підвищити продажі своєї фірмової техніки по всьому світу, проте поки що такий новий сервіс доступний виключно жителям Індії і Китаю, тоді як в інших країнах світу він повинен з’явитися вже зовсім скоро. Швидше за все, запуск Mi Credit в Україні і Європі трапиться вже в нинішньому 2020 року тому всі бажаючі зможуть отримати суму в розмірі від $ 70 до $ 1400. на два місяці абсолютно безкоштовно і без будь-яких відсотків. За словами Xiaomi, новий сервіс розрахований в першу чергу на студентів і пенсіонерів, які впевнені в тому, що в певний день їм надійдуть гроші. Тепер все такі можуть не чекати цього самого дня, купивши що-небудь з асортименту компанії відразу, як тільки виникне бажання це зробити.

Потім повернути гроші можна буде протягом 60 днів з дня їх отримання, зробивши це абсолютно безкоштовно і без будь-яких зайвих складнощів і будь-якої переплати. Отримані коштами можна використовувати на будь-які електронні пристрої Xiaomi, а також будь-які аксесуари та послуги для них, доступні в фірмових торгових точках. Щоб використовувати сервіс Mi Credit досить встановити через смартфон на базі Android однойменне додаток, доступне абсолютно безкоштовно в магазині Google Play. Сума грошей, яку можна отримати в борг на певний період часу, безпосередньо залежить від кредитної історії і ряду інших чинників. По суті, це безвідсотковий сервіс мікропозик, що дозволяє тимчасово безкоштовно отримувати будь-яку техніку, а платити за неї без переплати потім, через якийсь час.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.