Смартфони Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro здивують своїми можливостями

Попит на мобільні пристрої з боку покупців стрімко зростає з кожним роком, а відбувається це з тієї простої причини, що дуже багатьом такого роду універсальні гаджета можуть замінити комп’ютер, телевізор, планшет і інші пристрої, тобто це вкрай вигідна покупка для всіх таких людей. Втім, на радість усіх користувачів, вже незабаром ситуація дуже сильно зміниться в кращу сторону, тому що в продаж надійдуть нові моделі телефонів топового рівня, а виявляться такими Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro. Сьогодні, 1 грудня 2020 року, надійний інсайдер розповів про те, чим всіх покупців зможуть порадувати такі флагмани, оснащені за останнім словом техніки. Якщо перша модель виявиться просто просунутої, то друга так і зовсім виявиться неймовірно технологічною, будучи оснащеній за останнім словом техніки і технологій.

Так, зокрема, флагману Xiaomi Mi 10 приписують 6,5-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення 90 Гц. Апаратної основою цього телефону є восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, а доповнений такою модемом Snapdragon X55 з підтримкою 5G і графікою Adreno 650. В іншому, дана модель здатна похвалитися акумуляторною батареєю ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 40 Вт і 30 Вт при використанні бездротової по Qi. На тильній частині корпусу користувачів чекає 64 Мп основна камера, яка підтримує 30-кратний цифровий зум. У цій моделі є інтерфейс NFC, тому з її допомогою стане можливим оплачувати покупки в магазинах.

Що стосується Xiaomi Mi 10 Pro, то він вдає із себе майже такий же телефон, але трохи більш кращий в деяких аспектах. Так, він отримає підтримку бездротової зарядки на 40 Вт і провідний на цілих 65 Вт, завдяки чому зможе заряджатися менш ніж за півгодини. Основна камера телефону отримає дозвіл в 108 Мп, а складатися вона буде з цілих п’яти різних об’єктивів. Серед інтерфейсів даної моделі гарантовано будуть Dual GPS, Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.1 LE, A-GPS, 4G VoLTE, 5G і звичайно ж NFC. Уже відомо, що прямо «з коробки» на два нових мобільних пристрої китайської корпорації виявиться встановлена ​​операційна система Android 10, але у вигляді фірмової прошивки MIUI 11, тобто це буде не «голий» Android від Google, а його перероблена версія.

Повідомляється, що купити Xiaomi Mi 10 в версії з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті стане можливим за $ 430, тоді як модель з 8/256 ГБ обійдеться в $ 500, а за конфігурацію з 12 / 256 ГБ викласти доведеться $ 575 . Що стосується більш дорогого Xiaomi Mi 10 Pro, то він у всіх версіях отримає 12 ГБ оперативної пам’яті, а обійдеться його конфігурації з 128 ГБ, 256 ГБ і 512 ГБ вбудованої флеш-пам’яті в $ 545 , $ 590  і $ 645  відповідно. Очікується, що дані мобільні пристрої топового рівня анонсують вже в лютому-березні 2020 року, тобто чекати цього самого моменту залишилося всього кілька тижнів. Купити такі новинки стане можливим як в Китаї, так і на міжнародному ринку, тобто в Україні і Європі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.