Топ 9 найпопулярніших публікацій року в Instagram

У новорічну пору кожен користувач мережі Instagram може скласти власну добірку своїх найпопулярніших публікацій 2019 року.

Для створення подібного колажу доведеться встановити з App Store або Google Play сторонню утиліту Top Nine від розробника Beta Labs, так як в офіційному клієнті така функція відсутня. Додаток зажадає вказати нікнейм в Instagram та адресу електронної пошти. Користувачі ПК можуть скористатися  сайтом Top Nine.

Після цього програма автоматично згенерує добірку дев’яти найпопулярніших публікацій минулого року. Правда, на колажі буде відображатися водяний знак Top Nine, який можна прибрати, заплативши 2,99 доларів.

Щоб поділитися отриманим результатом в Instagram, необхідно натиснути кнопку «Поділитися» всередині Top Nine, і зображення збережеться в галереї смартфона. Далі потрібно перейти в офіційний клієнт соцмережі, а вже звідти запостити готовий топ-9.

При бажанні вилучити особисті дані з серверів розробників, можна скористатися сервісом Forget Me від Beta Labs, який очистить всю персональну інформацію.

На даний момент вже більше 9,2 млн користувачів скористалися сервісом Top Nine.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.