Huawei реалізувала понад 12 млн смартфонів лінійки Mate 30

За неофіційною інформацією, Huawei вдалося продати більше 12 млн смартфонів флагманської лінійки Mate 30 по всьому світу.

На заваді високому рівню продажів не стала навіть відсутність встановлених сервісів Google через санкції уряду США. У листопаді генеральний директор компанії Річард Ю заявив про 7 млн відвантажених Mate 30 і Mate 30 Pro і глобальному прирості продажів серії в 75% в річному численні.

Згідно з прогнозами експертів, найближчим часом Huawei вдасться реалізувати близько 20 млн апаратів, так як представники серії Mate 30 з часом дешевшають на багатьох ринках і стають учасниками акцій та розпродажів.

На поточний момент, пристрої офіційно доступні для придбання не тільки на території Китаю, але і в більшості країн ЄС. До 

Huawei Mate 30 Pro  удостоївся  6,53-дюймового Full HD + вигнутого екрана, потрійної основної камери і підтримки 5G. Працює смартфон на чіпсеті Kirin 990 і має 8 Гб оперативної пам’яті та 256 ГБ ПЗУ. В якості ОС встановлено Android 10 під EMUI 10 без сервісів Google. Його молодша версія відрізняється дисплеєм з меншою діагоналлю, більш простою основною камерою і менш ємною батареєю.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.