Детальна візуалізація Huawei P40 Pro від 9 Tech Eleven

Видання 9 Tech Eleven та інформатор @ rodent950 спільно розробили детальні рендери майбутнього флагмана Huawei P40 Pro, грунтуючись на ранніх витоках і сертифікаційній інформації.

Зображення підтверджують попередні  витоки: фронтальна камера пристрою виявиться не в каплевидному вирізі, а в довгастому отворі у лівій верхній частині екрану в стилі Galaxy S10 +. У ньому розташуються відразу два модуля, один з яких може бути ширококутним.

Крім того, кути девайса НЕ закруглені та трохи виступають, щоб захистити смартфон у разі падіння.

На задній панелі головні зміни, у порівнянні з попередником, зазнала основна камера. Вона разом зі спалахом розташується у прямокутному модулі, як у Galaxy S11 Plus. Очікується, що апарат обладнають основним, ширококутним, ультраширококутним датчиками, а також сенсором глибини і телеоб’єктивом із 10-кратним оптичним зумом.

Раніше стало офіційно відомо, що Huawei P40 Pro буде представлений у березні 2020 року без встановлених сервісів Google. Згідно з витоками, гаджет удостоїться дисплея з розширенням Quad HD +, діагоналлю 6,5 дюйма і частотою оновлення 90 Гц. З чуток, P40 Pro стане першою моделлю на чіпсеті Kirin 1020.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.