Lenovo випустить у наступному році ігровий смартфон Legion

Lenovo планує випустити ігровий смартфон під власним брендом Legion, що займається виробництвом пристроїв і аксесуарів для геймерів. Компанія створила сторінку в соціальній мережі Weibo, яка присвячена гаджету.

Згідно витокам, Lenovo працює над ігровим смартфоном під брендом Legion з початку минулого року. Прийдешній пристрій буде конкурувати з іншими популярними геймерськими гаджетами від Asus, Black Shark, Razer і Nubia.

У квітні 2019 року віце-президент Lenovo Чанг Ченг підтвердив, що компанія працює над ігровим смартфоном. З огляду на нові подробиці, реліз ігрового гаджета Legion може відбутися в першому кварталі 2020 року.

З точки зору технічних характеристик, смартфон може отримати процесор Qualcomm Snapdragon 855 або 865 з не менше, ніж 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, безрамковий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FullHD + і частотою оновлення 90 Гц, а також вбудований в екран датчик відбитків пальців.

На думку деяких мережевих джерел, презентація новинки відбудеться на виставці електроніки CES 2020 року, яка пройде з 7 по 10 січня в Лас-Вегасі.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.