Apple очікує значного приросту прибутку в 2020 році

Постачальники комплектуючих для гаджетів Apple очікують значного приросту прибутку в 2020 році завдяки запуску iPhone 12 з підтримкою мереж 5G, повідомляє видання Bloomberg.

Японська компанія Taiyo Yuden, яка виробляє керамічні конденсатори для iPhone та інших смартфонів, а також для виробників автомобілів та інших пристроїв, готується до рекордного за прибутком року завдяки впровадженню підтримки мереж 5G. За даними Bloomberg, 5G-смартфони використовують приблизно на 30% більше конденсаторів, ніж пристрої, що працюють в мережах 4G, що відіб’ється на кількості замовлень цих деталей.

Генеральний директор компанії Шоічі Тосака заявив, що Huawei і Samsung будуть нарощувати замовлення на конденсатори з початку 2020 року, в той час як Apple розмістить замовлення компонентів у червні перед випуском флагманських смартфонів.

З чуток, нові iPhone отримають підтримку мереж 5G, датчик ToF і новий дизайн з плоскими гранями в стилі iPhone 4. У зв’язку з цим Apple планує продати більше ніж 100 млн iPhone 5G в 2020 році, і просить постачальників підготуватися до такого обсягу поставок.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.