Найбільш недооцінені смартфони 2019 року

У 2019 на ринок вийшло дуже багато цікавих смартфонів, деякі з них користувалися популярністю, але частину покупці просто не помітили. З бумом складних смартфонів і засиллям 5G це не дивно, але все ж можна згадати гідні пристрої, які не користувалися популярністю.

Сайт Android Authority підготував топ-5 недооцінених смартфонів року, що минає.

Oppo Reno Ace

Ключовою особливістю смартфона стала найшвидша на ринку зарядка в 65 Вт. Технологія дозволяє зарядити батарею ємністю 4000 мАг до 100% за 35 хвилин. Крім непоганої батареї і відмінної зарядки, смартфон також може похвалитися топовими характеристиками: процесором Snapdragon 855+, 8 або 12 ГБ оперативної пам’яті та екраном з частотою оновлення 90 Гц, і все це за ціною приблизно 3799 юанів (~ 542 долари) при замовленні з Китаю.

Відмінна альтернатива для OnePlus 7T за приблизно такою ж ціною.

LG G8X ThinQ

Родзинкою смартфона виявився чохол з додатковим екраном, який дозволяє реалізувати багато сценаріїв управління. Також, смартфон може похвалитися роз’ємом 3,5 мм, водонепроникністю та високим якісним звуком завдяки виділеному Цапу.

Asus Zenfone 6

Подвійна поворотна камера стала незвичайною особливістю смартфона. Характеристики також флагманські: Snapdragon 855, 6 ГБ оперативної пам’яті, 3,5 мм порт і батарея на 5000 мАч, і це при ціні в 499 доларів Ще одна фішка – майже незайманий Android 9 Pie. 

ZTE Axon 10 Pro

Єдиною слабкістю даного смартфона стали його камери. Але це зовсім не причина обділяти його увагою, враховуючи, що він отримав Qualcomm Snapdragon 855, до 12 ГБ оперативної пам’яті та батарею на 4000 мАг. Також, смартфон відрізняється бездротовою зарядкою.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.