Боротьба Xiaomi Redmi 7A з Samsung за лідерство на ринку

Боротьба брендів Xiaomi та Samsung за першість почалась декілька років назад, і сьогодні однозначний лідер ще не визначився

Боротьба брендів Xiaomi та Samsung за першість почалась декілька років назад, і сьогодні однозначний лідер ще не визначився. Xiaomi влітку запустив в продаж два недорогі смартфони Mi A3 та Redmi 7А, новий фітнес-браслет Mi Smart Band 4, безпровідні навушники і безпровідний пилосос. Продажі даних товарів вже стартували у Україні, тому користувачі після нетривалого використання можуть зробити свої висновки, порівнявши їх з гаджетами Samsung.

На вітчизняний ринок вже поставляються і аксесуари до нових смартфонів, особливо радує асортимент чохлів на будь-який смак. Чехол для Xiaomi Redmi 7A можна придбати з силікону, твердих матеріалів, які надійно захистять корпус від пошкоджень та падіння на підлогу.

Чим відрізняється на фоні конкурентів Xiaomi Redmi 7A

Бюджетна модель Redmi 7А отримала більший порівняно з Redmi 6А акумулятор на 4000 мАч, а також процесор Qualcomm Snapdragon 439. Екран на 5,45 дюймів, склоподібне покриття з максимальною чіткістю, що вже встигли оцінити користувачі. Основна камера на 12 Мп, фронтальна на 5 Мп.

Смартфон має всього 2 ГБ оперативної пам’яті. При цьому на вибір користувачів представлені дві версії вбудованого сховища:

  • модифікація з 16 ГБ оцінена в 2 999 грн.
  • версія з 32 ГБ пам’яті коштує 3 299 грн.

Redmi 7А з літа 2019 року доступний для покупки. Версія 2 Гб + 16 Гб додаткової пам’яті коштує 2999 грн., а за версію 2 Гб + 32 Гб потрібно віддати трохи більше — 3299 грн.

На презентації новинки гаджет порівняли з Samsung Galaxy A10, вартість якого за 32 Гб сховища — 3699 грн. Також з конкурентів можна згадати торішню модель Huawei Y5 2018 з процесором MediaTek і акумулятором на 3000 мАч за 2699 грн.

Асортимент новинок серед чохлів для смартфону

Чохли для Redmi 7А розроблені, щоб мінімізувати вірогідність виникнення подряпин, дефектів на поверхні. Телефон має міцний корпус, стійкий до механічних ушкоджень дисплей. Але рекомендується придбати захист, щоб забезпечити цілісність та довговічність смартфону — сьогодні чохли представлені у багатому різноманітті.

Силіконові чохли  допомагають уникнути поломок навіть при падінні на тверду плитку, підлогу, бетон, асфальт. Використання чохла зробить вигляд гаджета естетичним, привабливим, виділить користувача з сірої маси, приверне увагу. Чохли на Xiaomi Redmi 7А дають можливість відмовитися від носіння гаманця — окремі моделі мають кишеньки під кредитні, пластикові карти, а для зручного встановлення на столі передбачається спеціальна ніжка.

Слід пам’ятати, що основне призначення даного типу продукції — захист від ушкоджень. Виробники намагаються різноманітними способами привернути увагу покупців, запропонувавши найбільш зручний та функціональний аксесуар. Чохли забезпечуються спеціальними петлями кріплення на пояс, інші деталі гардеробу власника. Наявність додаткових кишень під розміщення кредиток знижує вірогідність їх втратити та дозволяє швидко розплачуватись за товари та послуги.

На ринку пропонується величезний вибір чохлів для захисту нового смартфону, тому можна без зусиль підібрати аксесуар для чоловіків та жінок з різними уподобаннями. Асортимент включає безліч різних розмірів та різновидів: бампери, кліп-кейси, фліпи та зручні книжки.

В першу чергу в процесі вибору варто враховувати імідж користувача. Так, спортсменам підійде чохол, що кріпиться на пояс або плече за допомогою ременя. Бізнесменам, офісним працівникам підійде форма note. У магазині Webaks можна підібрати чохли в різних цінових категоріях, враховуючи власні побажання, функціональність виробів, умови експлуатації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.