У Xiaomi знову поповнення: новий ноутбук RedmiBook 13

Зимова презентація Redmi пройшла гучно та насичено. Крім давно очікуваного мобільного телефону 10 грудня 2019 року було анонсовано і новий ноутбук із діагоналлю 13 дюймів під назвою RedmiBook 13.

Під час анонсу лептоп було названо найбільш компактним пристроєм у лінійці RedmiBook, яка стрімко набирає популярність. Щоб довести мініатюрність розробки виробники навіть порівняли її із стандартним листом офісного паперу. Як виявилося, пристрій з 13-дюймовим екраном займає трохи більше, ніж 95% площі одного листа в форматі А4. Зменшити розміри пристрою без шкоди габаритам дисплея розробнику вдалося шляхом застосування незвичайної технології виготовлення шлейфу, призначеного для підключення екрану до материнки.

Рішення для роботи на ходу
Новий лептоп ідеально підходить для експлуатації за межами будинку або офісу навіть без доступу до мережі живлення. Він важить близько 1,5 кг, тому легко піддається транспортуванню. Мініатюрні габарити дозволяють переносити пристрій навіть у звичайному рюкзаку.

Це цікаво: Підібрати компактний і легкий, зручний для роботи на ходу ноутбук Xiaomi можна за посиланням https://didi.ua/ru/noutbuki/.

Потужний акумулятор гарантує тривалу роботу без додаткової зарядки. Одного заряду достатньо для 11 годин безперервної роботи (з використанням ресурсоємних програм).

Особливості дизайну
Виглядає новинка досить привабливо, хоч і мінімалістично. Її ненав’язливий дизайн точно припаде до душі тим користувачам, які шукають вдале рішення для роботи.

Увагу відразу ж привертають рамки навколо екрану – в порівнянні з «полями» моделі RedmiBook 14 вони здаються незвично тонкими. На витонченому корпусі ноутбука зручно розташовується ергономічна клавіатура без цифрового блоку. Виконана в чорному кольорі, вона ефектно підкреслює продуманий дизайн.

 

Апаратне забезпечення
«Начинка» пристрою сучасна і продуктивна. «Мозок» моделі – процесор Інтел Core 10-го покоління (чіпсет Comet Lake-U). Наразі існує всього дві конфігурації інноваційного лептопа – з ЦПУ i5-10210U і i7-10710U.

Модельний ряд ноутбуків Редмен поповнився лише новинкою, яка працює на базі ЦПУ Інтел. Втім, цілком імовірно, що вже в найближчому майбутньому для шанувальників брендової продукції стане доступною і версія з процесором AMD.

Також в конструкції новинки передбачена відеокарта дискретного типу і твердотілий накопичувач, обсяг якого сягає 512 Гб.

Офіційна ціна розробки з потужним «залізом» і продуктивною системою охолодження варіюється від 640 американських доларів (за базову конфігурацію) до 740 $ (за модель із ультрасучасним процесором Core i7).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.