Huawei підтвердила наявність у серії P40 графенових батарей

Офіційний профіль Huawei France у Twitter опублікував тизер флагманських смартфонів Huawei P40 і P40 Pro, стверджує Sparrows News. Зараз твіт видалений.

Текст повідомлення говорить про те, що смартфони серії Huawei P40 вперше серед пристроїв топового класу отримають графенові акумулятори. Зазначено, що смартфон можна буде повністю зарядити за 45 хвилин.

У першій половині грудня з’явилася інформація, що Huawei P40 отримають графенові акумулятори ємністю 5500 мАг, також згадувалися дані про швидкість зарядки в 45 хвилин. Джерело вказувало, що розширення 6,5-дюймового OLED-дисплея Huawei P40 складе QuadHD +, а частота оновлення – 120 Гц.

Опублікований Huawei France тизер демонструє смартфон з отвором в дисплеї для селфі-камери і тильним модулем з п’ятьма сенсорами у витягнутому блоці. Рендери від інсайдера OnLeaks показували прямокутний блок з неназваним числом датчиків зображення, такий дизайн підтверджується численними витоками чохлів для Huawei P40.

Офіційно відомо, що презентація Huawei P40 відбудеться в березні 2020 року.

Акумулятори з графена покликані замінити літій-іонні накопичувачі. З переваг нової технології – більш тривалий термін служби, збільшення швидкості зарядки і ємності при тих же габаритах.  

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.