У Китаї стартує продаж гібрида SIM-карти і microSD на 128 ГБ

Компанія Ziguang почне продавати Super SIM-карти із вбудованим накопичувачем в Китаї з 23 грудня. Уперше SIM-карта із вбудованою флешкою ​​microSD була представлена ​​20 травня 2019 року.

Крім самої SIM-карти, виробник пропонує спеціальне ПЗ для резервного копіювання та відновлення даних при зміні смартфона. Додаток дозволяє переносити контакти, журнали викликів, текстові повідомлення, календарі, мультимедійні та інші додатки.

Крім того, Ziguang 5G Super SIM володіє підвищеною безпекою призначених для користувача даних: телефонна книга, фотографії та інші особисті файли користувачів можна зберігати на SIM-карті, що запобігає можливість витоку інформації.

Поточні SIM-карти всіх операторів поставляються з максимальним об’ємом пам’яті в 512 КБ, а компанія Ziguang пропонує SIM-карти з 32 ГБ, 64 ГБ і 128 ГБ пам’яті. У майбутньому виробник обіцяє випустити SIM-карти з об’ємом в 512 ГБ, 1 ТБ і більш.

Жителі Китаю зможуть придбати 5G Super SIM-карту в оператора China Unicom в Гуанчжоу з 23 грудня. Ціни стануть відомі завтра. Про доступність в інших країнах поки невідомо.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.