Xiaomi виплатить гроші всім власникам смартфонів

Китайська компанія Xiaomi ось уже як майже десять років займається створенням і випуском на ринок самої різної техніки з різних цінових категорій, а володіє така широкими функціональними можливостями, роблять які її дуже і дуже привабливою в усіх відношеннях. В даний час даний бренд випускає смартфони, планшети, ноутбуки, навушники, портативні акумулятори, монітори, принтери, електротранспорт, «розумні» гаджети та багато іншого, завдяки чому його продукція добре відома по всій земній кулі. Дійшла справа до того, що даний виробник електроніки так і зовсім вирішив виплатити гроші всім власникам смартфонів на Android, а отримати кошти може абсолютно кожен без зайвих складнощів.

Звучить неймовірно, але все насправді саме так. Як відомо, якщо покупець хоче собі щось купити, але не має при цьому грошей на таку покупку, він може легко і просто оформити розстрочку або ж взяти кредит, проте в такому випадку частина грошей доведеться переплатити так чи інакше, що робить таку покупку не дуже вигідною. Компанія Xiaomi розуміє, що багато покупців її гаджетів – це молода аудиторія, у якій ще немає великих доходів, але вже є бажання користуватися якісною технікою. Саме тому вона запустила програму виплати грошових коштів під назвою Mi Credit, дозволяє яка безкоштовно закуповуватися різної її технікою в фірмових магазинах бренду. Це, по суті, безвідсотковий кредит.

Так, покупець може отримати депозитний ліміт на покупку будь-яких товарів у фірмових торгових точках Xiaomi і в офіційному онлайн-магазині. Розмір цього самого ліміту варіюється від $ 70 до $ 1400, тобто отримати більше цього ліміту, або ж навпаки менше, не можна. Отримати грошові кошти в борг можна на термін до двох місяців, і при цьому ніяких відсотків не буде. Подібним чином китайська корпорація намагається зробити так, щоб її фірмова електроніка стала більш привабливою в очах всіх покупців, адже можливість купити собі таку з’явиться у більш широкого кола осіб. Витратити надані в борг гроші можна виключно на товари, доступні в офіційних магазинах компанії, причому поки що тільки в одній країні світу.

В якості експерименту Xiaomi запустила сервіс Mi Credit, в рамках якого вона виплачує гроші всім власникам смартфонів, на території Індії. Проте, вже в недалекому майбутньому його повинні запустити в Україні, Європі та інших країнах світу, завдяки чому місцеві жителі зможуть закуповуватися технікою від даного виробника, наприклад, без необхідності чекати отримання заробітної плати або ж соціальної допомоги. Схожі програми вже давно є у багатьох інших виробників електроніки в різних країнах світу, причому такі користуються великою популярністю. Користуватися сервісом Mi Credit дуже і дуже просто, тому що для цього потрібно просто встановити на смартфон відповідну програму, яким стане можливим повноцінно користуватися без зайвих складнощів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.