Motorola відклала старт попередніх замовлень razr

Motorola прийняла рішення перенести дату запуску замовлень складного смартфона razr на невизначений термін. Причина – високий попит.

Спочатку планувалося почати продажі в кінці грудня-початку січня, але результати попередніх заявок на покупку внесли свої зміни. Motorola хоче, щоб будь-який користувач зміг без зусиль купити новинку.

Компанія вирішила скоригувати передпродажну підготовку і терміни запуску razr для кращого задоволення споживчого попиту.

Проте, точна дата старту продажів так і не оголошена. Зараз Motorola намагається «визначити потрібну кількість пристроїв». Нагадаємо, вартість Motorola razr в США оцінена в 1500 доларів.

Motorola razr зі згинаючимся дисплеєм був представлений у листопаді. Смартфон оснащений основним 6,2-дюймовим OLED-дисплеєм і зовнішнім 2,7-дюймовим OLED. Усередині процесор Qualcomm 710, 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої. Камера основна на 16 Мп, фронтальна на 5 Мп. Зв’язок тільки через eSIM. Старт замовлень планувався на 26 грудня з доставкою у січні.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.