iPhone 12 отримав особливість, про яку мріє кожен

Ось уже як дуже багато років на ринку існує така компанія, як Apple. Вона випускає найрізноманітнішу електроніку, починаючи від украй дорогою і закінчуючи такою, яка коштує не просто дорого, а неймовірно дорого, аж до декількох мільйонів рублів. Уже в наступному році даний виробник електроніки випустить на ринок флагманський смартфон iPhone 12, оснащений який виявиться за останнім словом техніки. Так, зокрема, йому приписують вкрай багато особливостей, які зроблять його дуже бажаним, нехай і буде коштувати такий апарат вкрай багато. Сьогодні, 18 грудня 2019 року, надійне джерело розповів про те, чим порадує майбутня новинка. Спочатку експерти вважали, що «яблучна» корпорація не стане впроваджувати таку технологію в нові моделі своїх мобільних пристроїв, проте всі вони дуже сильно помилилися на цей рахунок.

Так, зокрема, флагманського смартфону iPhone 12, який отримає підтримку мереж 5G, приписують вбудований в дисплей сканер відбитків пальців. Якщо все сторонні компанії використовують дактилоскопічний модуль від сторонніх компаній, виробників таких, то «яблучна» корпорація вирішила вчинити інакше. Вона вважала за необхідне впровадити в свою фірмову продукцію сканер в екрані власної розробки, який вже успішно розроблений, а ще, крім того, його запатентували. Саме завдяки патенту і вдалося дізнатися, що такий компонент взагалі був створений, тому що всі дані про тих чи інших патентах, нехай і не прямо, публікуються у вільному доступі, завдяки чому будь-який бажаючий має до них повноцінний доступ.

Вбудований в екран сканер відбитків пальців дозволить власникам нового флагмана Apple легко і просто розблокувати свій мобільний пристрій, роблячи це без зайвих складнощів. При цьому, що важливо, сканер особи Face ID з iPhone 12 нікуди не пропаде. Це означає, що власники мобільних пристроїв зможуть використовувати один з двох варіантів розблокування телефону і підтвердження своєї особи в сторонніх додатках на вибір, кожен раз самостійно вирішуючи, що зручніше в даній конкретній ситуації – прикласти палець, або ж відсканувати особа. Дійшла справа до того, що на ринку вже є кілька електронних пристроїв «яблучної» корпорації, в екран яких вбудована така «фішка».

У число таких входять MacBook Pro 16 “і MacBook Air 2019. Всі думали, що« яблучна »корпорація просто використовувала класичний вбудований в кнопку сенсор, як було в iPhone 8 і інших більш ранніх її телефонах. Проте, насправді конструкція такої кнопки нічим не відрізняється від інтегрованого в дисплей сканера, тому фактично у Apple вже є гаджети з такою інноваційної сучасною технологією. У випадку ж з iPhone 12 вона виявиться виведена на новий рівень, а називатися така буде, найімовірніше, Display ID або якось так. Очікується, що новинка в особі флагмана «яблучної» корпорації виявиться представлена ​​вже в середині вересня наступного 2020 року, тоді як потім, після цього, її повинні запустити в продаж і зробити доступною для всіх покупців.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.