Realme Buds Air: недорогий аналог AirPods з розумними функціями

Бренд realme презентував в Індії повністю бездротові навушники Buds Air. Форматом і функціональністю вони нагадують Apple AirPods другого покоління.

Навушники внутрішнього типу оснащені чіпом обробки R1, який знижує затримку передачі звуку і підтримує протокол Bluetooth 5.0. Швидке з’єднання зі смартфоном здійснюється за допомогою технології Google Fast Pair.

У гарнітуру вбудовані два мікрофони, один для захоплення людського голосу, а інший для об’ємного звуку. Отриманий потік алгоритмічно очищається, позбавляючись від шуму навколишнього середовища і забезпечуючи високу якість голосу під час розмов.

Є Gaming Mode – режим, при активації якого затримка передачі звуку знижується на 51%. У навушники вбудований датчик відстані, який допомагає визначити, що навушник знятий, і призупинити відтворення. Управління здійснюється натисканням по навушнику.

Акумулятора самих навушників і кейса вистачить сумарно на 17 годин відтворення. У кейсі є порт USB Type-C і модуль для бездротової зарядки.

realme Buds Air на індійському ринку оцінена в 3999 рупій (~ 56 доларів). Гарнітуру можна придбати в яскраво-жовтому, білому і чорному кольорах корпусу.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.