Xiaomi Mi 10 несподівано надходить у продаж

Як відомо, вже в першій половині наступного року публіці покажуть вкрай багато нових мобільних пристроїв топового рівня, оснащених за останнім словом техніки. Всі вони будуть мати певний набір особливостей, здатними зробити їх вкрай привабливими в усіх відношеннях. Однією з новинок виявиться такою флагман, як Xiaomi Mi 10. Проте, до сьогоднішнього дня, 17 грудня 2019 року, ніхто точно не знав, коли саме анонсують цей апарат і запустять його в продаж, проте лічені години назад настільки цінними інсайдерськими відомостями поділився ресурс MySmartPrice, який вже багато разів розкривав плани великих компаній, тим самим забезпечуючи інтернет-аудиторію достовірними відомостями.

За даними джерела, вже через кілька місяців такий довгоочікуваний багатьма флагман, як Xiaomi Mi 10, насправді виявиться представлений, а запустять його в продаж вже через кілька днів після повноцінної презентації, пройде яка в Китаї. Телефон, як повідомляється, представлять вже в кінці лютого або в перших числах березня, а з більш точними термінами компанія-виробник поки що ще не визначилася. Перед керівництвом бренду зараз стоїть складний вибір. Компанія має можливість провести локальну презентацію свого смартфона в будь-який зручний час, або ж підлаштовуватися під графік виставки MWC 2020 року, де покажуть безліч різної електроніки. Як саме надійде бренд стане відомо вже незабаром, так як остаточне рішення з цього приводу має бути прийняте саме до кінця поточного року.

Також стало відомо про те, що Xiaomi Mi 10 вже в січні надійде в масове виробництво, тобто почнеться процес створення його споживчих версій, які і надійдуть у продаж на полиці магазинів. Прямо «з коробки» на цей апарат виявиться встановлена ​​операційна система Android 10, а повноцінного роз’єму 3,5 мм для підключення навушників він абсолютно точно не отримає. Що стосується технічного оснащення такої новинки, то їй приписують восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, доповнений графікою Adreno 655 і модемом Snapdragon X55, за рахунок якого новий флагман виявиться здатний легко і просто підключатися до мереж 5G, розвиваючи в таких швидкість до 5 Гбіт / с.

В іншому, майбутня новинка в особі преміального смартфона повинна отримати 10/12 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної пам’яті, корпус із загартованого високоміцного скла Corning Gorilla Glass 6, п’ятірнею основну камеру на тильній частині з дозволом 64 Мп, а також здвоєну фронтальну камеру . Які ще особливості міститиме в собі новий флагман китайської корпорації поки що невідомо, але в нього зовсім точно встановлять такі бездротові інтерфейси, як Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.1 LE, A-GPS, Dual GPS, GLONASS і звичайно ж NFC, тому оплачувати за допомогою Xiaomi Mi 10 покупки в магазинах і послуги в закладах виявиться максимально легко і просто.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.