Концепт PlayStation 5: сенсорні кнопки і місце для вентиляції

На популярному форумі для фанатів відеоігор ResetEra з’явилися нові концепт-рендери Sony PlayStation 5, яка з’явиться у продажу до кінця 2020 року. Про це пише портал TweakTown.

Дизайн передбачуваної фінальної версії консолі опублікував користувач під ніком CrimsonNocturne. Як видно на зображеннях, концепт сильно відрізняється від девкітів девелоперської версії, які були показані в грудні.

На передній панелі є тільки кнопка живлення, кнопка для виймання диска і логотип Sony. Зовнішній вигляд консолі вказує, що ці кнопки будуть сенсорними, як в Xbox One першого покоління.

Ігрова приставка значно тонша спереду, ніж ззаду, тому, тут досить місця для вентиляції. TweakTown також зазначає, що з цим дизайном PlayStation 5 може отримати простір для фірмової синьої світлодіодної смуги, яка присутня в нинішньому поколінні приставок Sony.

На цьому тижні в рамках ігрового фестивалю The Game Awards свою майбутню консоль офіційно анонсувала Microsoft. Xbox Series X виконана у формі прямокутної вежі та зовні нагадує системний блок ПК.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.