iOS 14 отримала саму довгоочікувану функцію для iPhone

Компанія Apple продовжує всіма доступними засобами і методами робити своє програмне забезпечення краще, прагнучи таким чином поліпшити досвід використання фірмової техніки. Сьогодні, 14 грудня 2019 року, стало відомо про те, чим порадує всіх користувачів така операційна система, як iOS 14. Її реліз трапиться вже в наступному році, а якщо бути більш точним, то у вересні наступного року, коли це програмне забезпечення стане доступним для завантаження і установки на безліч різних моделей iPhone і iPad самих різних поколінь. Само собою, що буде в цьому платформі і маса переваг, а про одне з таких вдалося з’ясувати лічені години назад. Відомостями поділився китайський ресурс Brother Fruit, який вже не один раз повідомляв достовірні відомості про те, про що ніхто ще не знав.

Повідомляється, що Apple вирішила впровадити в свої фірмові мобільні пристрої функцію поділу екрана на дві частини, проте реалізована вона виявиться трохи інакше, ніж на інших смартфонах, доступних в даний час на ринку. Піти на такий крок «яблучна» корпорація хоче в першу чергу через те, що тепер у всіх її смартфонів великі екрани, а вже в наступному 2020 року вона представить і запустить в продаж новенький 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max, який стане найбільшим її телефоном з усіх, які вона коли-небудь випускала. У зв’язку з цим, використовувати на такому відразу два додатки одночасно виявиться дуже навіть комфортно. Наприклад, можна буде використовувати будь-якої месенджер, а разом з тим одночасно переглядати сайти в інтернеті.

При цьому, як наголошується, дана «фішка» виявиться найголовнішою в iOS 14 для iPhone, і саме їй планується приділити більшу частину уваги під час презентації WWDC 2020 року, на якій цю операційну систему і представлять публічно. Уже відомо про те, що ця сама платформа отримає вкрай високу швидкість роботи, а також, крім того, нову систему захисту, яка остаточно покладе край джейлбрейком. На яких саме моделях телефонів компанії буде доступна така функція поки що невідомо, проте, що очевидно у випадку з технікою Apple, старі телефони, начебто iPhone 8 Plus і iPhone X, її гарантовано не отримають. Як і завжди в таких випадках, бренд заявить про неможливість реалізувати її в повній мірі на старому «залізі» через якихось невидимих ​​всім обмежень.

Офіційна презентація операційної системи iOS 14 відбудеться в рамках конференції WWDC 2020 року, де цю платформу публічно анонсують, а потім, після цього, випустять у вигляді бета-версії. Тестуватися вона буде до самого моменту свого релізу, а настане такий у вересні, тобто через кілька місяців після публічної презентації. Встановити нову ОС на свої смартфони та планшети зможуть власники безлічі моделей, випущених за останні три роки, а можливо і за більш тривалий період часу. При цьому, швидше за все, iPhone 6s і iPhone SE до новенької платформи оновлені вже не будуть, тобто Apple зробить дані телефони неактуальними.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.