Смартфони Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 – стануть найкращими недорогими смартфонами

В даний час на ринку можна зустріти вкрай багато різних електронних пристроїв з самих різних цінових категорій, але особливо великою популярністю користуються бюджетні моделі, які за скромну суму грошей пропонують масу можливостей. Так було, звичайно, далеко не завжди, тому що ще п’ять років тому подібного роду телефони були просто жахливими в усіх відношеннях, будучи нездатними справлятися навіть зі звичайними повсякденними завданнями, тому багато власників таких були ними дуже сильно незадоволені. Втім, на щастя, ситуація змінюється в кращу сторону, а вже в 2020 році трапиться чергова невелика революція на ринку, так як відбудеться анонс і старт продажів таких новинок, як Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9. Вони обіцяють стати кращими на ринку серед всіх , доступних у продажу.

Йдеться про такі смартфони, які будуть коштувати менше $ 250. Таким чином, за рахунок низької вартості, придбати їх собі зможе максимально широке коло покупців. Новинкам приписують сучасний IPS-екран, в який виявиться вбудований новітній сканер відбитків пальців, створений спеціально для такого типу матриці. За рахунок цього на тильній частині новинок не буде абсолютно нічого, крім логотипу виробника та фотокамери. У випадку з Redmi 9 камера виявиться потрійний, а у Redmi Note 9 вона буде четверний, тим самим забезпечуючи більш кращу якість знімків і записуються відео. Втім, звичайно, на цьому список особливостей у таких новинок звичайно ж не обмежиться.

Однією з головних їх «фішок» виявиться вбудований безконтактний модуль NFC, причому використовувати такий стане можливим в парі з будь-якими платіжними системами, в тому числі з такими великими і відомими, як Google Pay і Mi Pay. За рахунок цього власники цих недорогих смартфонів зможуть легко і просто оплачувати покупки в магазинах, а також, крім того, платити за проїзд в громадському транспорті. Корпус Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 виявиться виконаний зі скла, причому мова йде не про якусь невідому китайському, а про сучасний Corning Gorilla Glass 5. Таким чином, по частині зовнішнього вигляду новинки будуть скоріше схожі на флагманські моделі, ніж на недорогі з цінником нижче $ 250. Доля 3,5 мм роз’єму для навушників поки що невідома, але зате ці телефони гарантовано зможуть похвалитися сучасним інтерфейсом USB Type-C.


Не обійдеться в цих недорогих смартфонах і без модуля Dual GPS, що володіє підвищеною точністю при визначенні місця розташування з похибкою до одного метра, а ще він споживає менше енергії при роботі, що вигідно виділяє його на тлі інших. Все це виявиться доповнено вкрай потужним технічним оснащенням і новітнім програмним забезпеченням в особі операційної системи Android 10, доповненої прошивкою MIUI 11. З урахуванням зовнішнього вигляду, потужності і функціональних можливостей, а разом з тим звичайно ж і вартості, новинки стануть кращими недорогим смартфонами з усіх , які коли-небудь випускалися на ринок. Очікується, що їх анонсують вже в січні-лютому 2020 року, після чого, через кілька тижнів після презентації, запустять у продаж, зробивши доступними для всіх бажаючих.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.