Смартфони лінійки Samsung Galaxy S10 отримали оновлення до Android 10

Samsung оголошує про початок поширення оболонки One UI 2, заснованої на Android 10, для смартфонів Galaxy S10, S10 +, S10e. Власникам Galaxy Note 10 і Note 10+ оновлення стане доступним до кінця цього року.

One UI 2 ще більше спрощує взаємодію з мобільними пристроями: поліпшений інтелектуальний нічний режим налаштовує яскравість зображень, тексту і кольорів на дисплеї в темний час доби, знижуючи енергоспоживання батареї, а екран Smart Lock автоматично коригує зображення годинника і повідомлень.

Дизайн інтерфейсу отримав зменшену кількість спливаючих вікон, вбудовані індикатори завантаження та спрощену організацію кнопок. У новій версії One UI повідомлення займають менше місця. Крім того, користувач отримає більший контроль в управлінні додатками, наприклад, можливість зберігати або видаляти дублікати фотографій.

Інтерфейс надає широкий набір інструментів для контролю використання смартфона. Режим цифрового балансу надає можливість призупинити роботу додатків, коли необхідно мінімізувати відволікаючі фактори.

У 2020 році One UI 2 стане доступний також на інших моделях Galaxy. Список пристроїв опублікований на офіційному сайті Samsung.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.