Huawei випустила Watch GT 2 у новорічному дизайні та навушники Freebuds 3 у червоному кольорі

Huawei перевипустили розумний годинник Watch GT 2 у новому новорічному дизайні, а також бездротові навушники Freebuds 3 з червоним забарвленням.

Як і у оригінального видання, є два варіанти Huawei Watch GT 2 New Year Edition – з 42 мм і 46 мм AMOLED-дисплеями. Молодша версія удостоїлася золотистого корпусу, який зафіксований у червоному картатому ремінці. Старшу, 46 мм модель, оснастили чорним металевим корпусом. Її ремінець виконаний в червоно-чорних тонах. Крім того, обидва варіанти з’являться і з червоним силіконовим ремінцем. На носимі пристрої також можна встановити спеціальні святкові циферблати.

Нова версія бездротової гарнітури Freebuds 3, як самі навушники, так і зарядний кейс, отримала червоне забарвлення. Сама Huawei назвала даний колір Honey Red (“Червоний медовий»). Технічні відмінності від класичного білого варіанту відсутні.

Навушники вже можна попередньо замовити в китайському магазині Vmall за ціною в 1199 юанів (170 доларів). Це відповідає вартості пристрою в інших колірних варіантах. Вартість Huawei Watch GT 2 New Year Edition невідома.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.