Xiaomi Mi Note 10 зійшовся в битві камер з Galaxy Note10 і iPhone 11

Xiaomi Mi Note 10 став першим смартфоном на ринку, оснащеним камерою з роздільною здатністю 108 Мп. Крім цього, у гаджета є два телеоб’єктива, п’ятикратний оптичний зум і ряд інших просунутих можливостей по частині фото. Апарат навіть набрав найвищий бал в рейтингу DxOMark. Журналісти видання PhoneArena перевірили, як китайський камерофон знімає в порівнянні з більш дорогими опонентами.

З огляду на значні заявлені характеристики і високу оцінку від DxOMark, журналісти вибрали в ролі опонентів для Xiaomi Mi Note 10 флагмани Samsung і Apple – Galaxy Note10 і iPhone 11 відповідно.

На фото з Xiaomi Mi Note 10 краще помітний текст на діжці і листя на дереві, але ось текстура поверхонь краще збереглася на iPhone 11.

У поганих умовах зйомки при нестачі світла Xiaomi Mi Note 10 знову видає більш деталізований знімок, ніж його конкуренти. Однак на кадрах з Galaxy Note10 і iPhone 11 явно менше засветов і ширше динамічний діапазон.

 

Якщо попередні знімки були зроблені на Xiaomi Mi Note 10 в режимі 27 Мп, то фотографія церкви була отримана в повному дозволі 108 Мп. На фото з Mi Note 10 добре помітні багато деталей і майже немає шумів, але текстура об’єктів знову менш промальована, ніж на Galaxy Note10 і iPhone 11.

З розмиванням фону все неоднозначно. На Mi Note 10 воно сильніше виражено, але разом з тим розмилася і ручка гуртки, в той час на iPhone 11 об’єкт вийшов більш світлим і деталізованим.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.