Razer запропонував Ілону Маску спільно випустити геймерський ноутбук CyberBlade

Мін-Лян Тан, генеральний директор компанії Razer, що займається випуском геймерських девайсів, у своєму Twitter-акаунті запропонував колаборацію Ілону Маску з метою випустити ігровий ноутбук, дизайн якого був натхненний новим електропікапом Tesla Cybertruck.

Як назва розглядається CyberBlade, що комбінує в собі найменування існуючої лінійки лептопів Razer і електропікапа. У пості також уточнюється, що ноутбук повинен потягнути запуск майбутнього ААА-тайтла Cyberpunk студії CD Project RED, що створила «Відьмака».

Відразу після презентації Cybertruck Мін-Лян уточнив у Twitter, чи зможе Маск випустити виключно для нього індивідуальну модель в чорно-зелених кольорах, характерних для продукції Razer. Крім того, він також прикріпив імовірний концепт.

Поки незрозуміло, чи залишиться ця пропозиція жартом або зможе втілитися в життя. До сих пір ні на одне з повідомлень Тана офіційних коментарів Маска не було.

Tesla Cybertruck представлений 22 листопада цього року. Автомобіль відрізняється ефектним дизайном, який породив безліч мемів і жартів в інтернеті. У його основу ліг транспорт з багатокопистувальницького шутера Halo.

Презентація запам’яталася багатьом тим, що бронебійні стекла двічі тріснули від попадання в них невеликої металевої кулі. Сам Ілон вже встиг дати пояснення даному інциденту. Тільки за першу добу компанії надійшло близько 146 000 попередніх замовлень на новинку, оформлення кожного з яких обійшлося бажаючим в 100 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.