Розробники з Румунії представили розширення для показу лайків в Instagram

Аналітична компанія Socialinsider, чий офіс знаходиться в Бухаресті, випустила для браузера Chrome розширення The Return of the Likes, яке дозволяє повернути лайки в соціальну мережу Instagram. На це звернув увагу портал TechCrunch.

За словами Socialinsider, приховування лайків “робить життя людини з соцмереж дуже складним», тому вони придумали це розширення. Компанія також заявляє, що ніякі дані не відправляються на їх сервери.

Після встановлення розширення, користувачі зможуть побачити під кожним записом в Instagram як кількість лайків, так і коментарів. Якщо власник аккаунта потрапив до вибірки тих, у кого ховаються лайки, то подивитися, хто саме залишив реакцію, не можна – навіть за допомогою утиліти.

Журналісти TechCrunch спробували з’ясувати в Instagram, порушує розширення політики сервісу, але поки не отримали відповіді. Компанія вже заявляла, що розуміє важливість лайків для людей, особливо для тих, хто заробляє на рекламі.

Раніше в листопаді платформа офіційно почала тестувати приховування лайків по всьому світу. Соцмережа таким чином хоче, щоб користувачі приділяли більше уваги контенту, а не кількості реакцій.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.