Приголомшливі телевізори Xiaomi Mi TV 5 Pro надійшли в продаж

Ще в листопаді нинішнього року відбувся офіційний анонс телевізорів нового покоління під назвою Xiaomi Mi TV 5 Pro, який залишатимуться актуальними і найновішими в своєму класі протягом всього 2020 року. Компанія-виробник під час їх презентації пообіцяла запустити такі в продаж в грудні, що вона і має намір зробити. Сьогодні, 5 грудня 2019 року, новинки стали доступні для покупки всім бажаючим у вигляді попереднього замовлення, а все ті, хто його оформлять, отримають ці ТВ вже 12 грудня, або ж трохи пізніше, в залежності від попиту. Оформити попереднє замовлення можна як в офіційному онлайн-магазині, так і в роздрібних торгових точках бренду, яких у нього на території Китаю понад п’ять тисяч.

Покупцям на вибір пропонують дві моделі нових телевізорів, які відрізняються один від одного лише розміром екрану. Базова модель має 55-дюймовою матрицею, а дорожча – 65-дюймової. Дозвіл екрану в обох випадках становить 4K UHD (3840 на 2160 пікселів), а одна з особливостей цих новинок в тому, що вони здатні в режимі реального часу запускати відтворення відео з роздільною здатністю 8K Ultra HD, нехай і не зовсім зрозуміло, для чого це може бути необхідно. Новинки в повній мірі сумісні з технологією HDR10 +, а ще вони можуть похвалитися охопленням 108% колірного простору NTSC, завдяки чому відображається картинка завжди буде виглядати максимально привабливо в усіх відношеннях.

За обробку інформації в цих телевізорах Xiaomi Mi TV 5 Pro відповідає 4-ядерний процесор Amlogic T972, доповнений 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної вбудованої пам’яті. Заповнити накопичувач можна іграми, програмами та різним цифровим контентом, на кшталт фотографій і відео. Розпочати керування телевізором за допомогою спеціального пульта дистанційного керування, який працює на базі Bluetooth. Він містить в собі кілька мікрофонів, які можуть використовувати для голосового управління. За рахунок цього не потрібно, наприклад, вводити назву фільму для його пошуку – досить озвучити таке голосом, що в даному конкретному випадку набагато простіше і зручніше. Ще одна «фішка» новинок – це підтримка ними технології MEMC для динамічної компенсації якості зображення.

У кожен з телевізорів встановлено по чотири динаміки, які забезпечують стереозвук, причому такий має підтримку технологій DTS-HD і Dolby Audio, завдяки чому якість звучання знаходиться на дуже високому рівні. Модель Xiaomi Mi TV 5 Pro з 55-дюймовим екраном оцінена в 3699 юанів (11 400 гривень), тоді як за 65-дюймову версію просять 4999 юанів, то є 14 200 гривень. У майбутньому, на початку 2020 року, в продаж також надійде 75-дюймова модель, яка виявиться дорожче і більше за своїми розмірами. Всі інші її технічні характеристики залишаться такими самими. Поки що поява даних ТВ в продажу підтверджено лише в Китаї, однак, поза будь-якими сумнівами, такі новинки вийдуть і на міжнародний ринок на базі платформи Android TV, нехай це і станеться не раніше ніж наступного року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.