У Xiaomi Mi Band 5 з’явилися великі проблеми

Китайська корпорація Xiaomi за багато років свого існування зуміла знайти вкрай велику популярність, а досягнута така була за рахунок величезної кількості різних електронних пристроїв з самих різних категорій, З кожним роком популярність цього виробника стає все більше, а вже в наступному 2020 року вона встановить черговий рекорд . Допомогти з цим повинен такий фітнес-трекер нового покоління, як Xiaomi Mi Band 5. Він отримає передове технічне оснащення, сучасний зовнішній вигляд і краще програмне забезпечення на ринку, проте, як стало відомо, у даного трекера дуже великі проблеми, які виникли з- за розбіжностей Xiaomi і її формально дочірнього бренду Huami, що займається створенням переносної електроніки для китайської корпорації.

Сьогодні, 5 грудня 2019 року, під час щорічної наради глава Huami заявив про те, що відносини з Xiaomi зараз складаються непросто, тому що у компаній різні погляди на майбутнє, і це заважає веденню бізнесу, так як сторони просто не розуміють один одного. Компанія Huami займалася створенням всіх моделей Mi Band і всіх наручних годинників Amazfit для китайської корпорації, виступаючи тим самим її дочірнім брендом. Проте, в кінці 2019 року, тобто кілька тижнів тому, угоду між ними втратило свою актуальність, так як терміни дії такого минули. У підсумку, як наслідок, тепер одна компанія не має ніякої влади на інший, а інша, в свою чергу, не повинна створювати для неї будь-яку електроніку.


Як повідомив глава китайського бренду, що спеціалізується на недорогих гаджетах наручного типу, станом на сьогоднішній день нова угода на укладено, а Xiaomi не проявляє ніяких спроб його укласти, щоб продовжити співпрацю. Виною всьому є розбіжності між сторонами, у зв’язку з якими останнім часом стало складніше співпрацювати. В ході наради Huami було відзначено, що компанія зараз активно працює над Xiaomi Mi Band 4 в надії на те, що китайська корпорація все ж укладе угоду. В іншому випадку, якщо цього не станеться, бренд почне випускати свої гаджети під фірмовим товарним знаком, і вже без прив’язки до сервісів Xiaomi. Це, що очевидно, негативно позначиться на призначеному для користувача досвід.


Таким чином, через розбіжності між компаніями у Xiaomi Mi Band 5 великі проблеми, так як він може вийти на ринок під іншою назвою, отримавши при цьому ряд значних недоліків, або ж його так і зовсім можуть запустити в продаж з затримкою. Керівництво Xiaomi ніяк не коментує розбіжності з Huami і не розкриває, в чому конкретно вони полягають. Найімовірніше, компанії маю різні точки зору на те, як повинні виглядати наручні пристрою в майбутньому, що і призводить до значних проблем. Залишається вірити, що всі такі будуть вирішені, а доказом цього стане нова угода, підписати яку можуть вже в найближчі місяці, щоб відновити повноцінно співпрацю.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.