Xiaomi Mi 10 Pro – найкращий у світі смартфон

Поки весь світ чекає запуску в продаж такої новинки, як Xiaomi Mi 10, в мережу потрапили відомості про його поліпшену версію, причому поділилося ними достовірне офіційне джерело, точніше якого нічого бути просто не може. Ідеться мова про такий смартфон, як Xiaomi Mi 10 Pro, який виявиться більш просунутою версією оригінального флагмана. Про те, що такий телефон топового рівня в даний час активно створюється повідомив глава Xiaomi Лей Цзюнь в соціальній мережі Weibo, куди він періодично заходить, щоб спілкуватися з фанатами бренду. За його словами, новинка насправді вийде на ринок, тобто, чутки про неї є достовірними і правдивими. Проте, термінів випуску такого флагмана на ринок розкрито не було.

У своєму мікроблозі всередині соцмережі Weibo співзасновник і президент компанії Xiaomi Лей Цзюнь повідомив про те, що йому подобається вібрація в моделі Mi 9 Pro, нинішньому флагмані з підтримкою 5G, проте, найкращий вібромотор з усіх наявних на ринку отримає новий Mi 10 Pro. Таким чином, високопоставлений співробітник китайської корпорації підтвердив факт створення такого мобільного пристрою і натякнув на його прийдешній офіційний анонс, трапиться який вже в недалекому майбутньому. Очікується, що цей апарат представлять у січні-лютому 2020 року, відразу після звичайного Mi 10. Новинка, як і випливає з її назви, отримає найбільш передове технічне оснащення з усіх наявних на ринку, а доповнене воно виявиться пятирною основною камерою на задній кришці.

Що стосується технічного оснащення, то Xiaomi Mi 10 Pro порадує покупців восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,1 ГГц, графікою Adreno 650, модемом Snapdragon X55 з підтримкою мереж 5G на швидкості до 7 Гбіт / с, 10/12 ГБ оперативної і 256/512 ГБ постійної пам’яті, роз’ємом USB Type-C, а також, можливо, якимись іншими особливостями, які зроблять цей апарат настільки привабливим, наскільки це взагалі можливо. Однією з його «фішок» виявиться підтримка технології швидкої зарядки Mi Turbo Charge, яка дозволяє заряджати батарею всього за 15 хвилин, тому що потужність зарядки складе 100 Вт. Само собою, що буде і сумісність з бездротовою зарядкою Qi, але якої саме потужності, на жаль, невідомо.

Чим ближче дата презентації даного мобільного пристрою топового рівня, тим більше подробиць вдасться дізнатися про те, чим воно порадує всіх бажаючих його собі купити. Швидше за все, Xiaomi Mi 10 Pro стане одним з найбільш дорогих телефонів бренду, але розраховувати на цінник вище $ 650 не варто, тому, дозволити собі покупку цього телефону на базі Android 10 зможе максимально широке коло покупців. Само собою, що спочатку такий апарат представлять у Китаї та запустять у продаж на внутрішньому ринку, тоді як потім, через кілька тижнів або місяців, він вийде на міжнародний ринок, завдяки чому купити його зможуть жителі України, Європи і безлічі інших регіонів світу.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.