Honor Hunter – геймерський роутер, що прискорює підключення в іграх

Китайський бренд Honor представив фірмовий маршрутизатор Honor Hunter.

Новинка орієнтована на геймерську аудиторію, яка віддає перевагу мобільним онлайн-тайтлам. Вона отримала агресивний незграбний дизайн у сірому забарвленні. Вбудовані світлодіоди можуть відтворювати до 16 млн кольорів.

Honor Hunter удостоївся трьохдіапазонного Wi-Fi чіпа з підтримкою 2,4 ГГц і 5 ГГц сигналів, подвійні антени розташовані під кутом в 60 градусів для створення більшої зони покриття в горизонтальній і вертикальній площинах. Форма 5 ГГц антени – X-подібна, для кращого з’єднання зі смартфонами, розташованими в горизонтальному положенні. Максимальна швидкість передачі інформації становить 5 Гбіт / с. Гаджет має чотири порти по 1 Гбіт / с і підтримує трансляцію в 2100 Мбіт / с по Wi-Fi.

У маршрутизаторі присутній спеціальний ігровий режим. У такому стані відбувається дволанцюгова передача даних одночасно в 2,4 і 5 ГГц діапазонах. Завдяки алгоритмам, Honor Hunter розуміє, коли користувач запустив гру, і автоматично встановлює для пристрою пріоритет за стандартом WMM (Wi-Fi Multimedia) і ATF (Airtime Fairness).

З інших специфікацій: підтримка протоколів PPPoE і DHCP, статичний MAC-адрес, ретрансляція Wi-Fi, таймер Wi-Fi, фільтрація MAC-адрес, батьківський контроль, а також прозорий трансфер VPN.

Маршрутизатор буде продаватися поки тільки в Китаї за ціною в 339 юанів (~ 48 доларів). Невідомо, коли Honor Hunter вийде на міжнародну арену.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.