43 дюймовий телевізора від Xiaomi рухнув в ціни до кретичного мінімума

Компанія Xiaomi вже більш ніж п’ять років займається випуском на ринок телевізорів, причому з кожним роком такі стають все краще і дешевше. Цей бренд поставив собі за мету стати найбільшим виробником ТВ в Китаї, а потім, через якийсь час, і в інших країнах світу. Щоб досягти своєї мети раз в декілька місяців випускаються нові моделі телевізорів, а іноді вартість якихось раніше випущених знижується. Це сталося і сьогодні, 1 грудня 2019 року, так як бренд обрушив ціну приголомшливого ТБ з великим 43-дюймовим екраном до $ 140. За рахунок цього, що очевидно, тепер дозволити собі покупку такого електронного пристрою може максимально широке коло покупців.

До сьогоднішнього дня купити Xiaomi Mi TV 4X пропонували за тисячу чотиреста дев’яносто дев’ять юанів, проте тепер він коштує всього 999 юанів, тобто 140 доларів. Виходить, що цінник цієї моделі знизився на цілих 50%. Це не якась тимчасова акція, постійне пропозицію, тому що в майбутньому піднімати вартість цієї моделі не планується. Нові розцінки вступили в силу з 1 грудня, але поки що тільки на території Китаю і тільки в фірмових магазинах Mi Store, розташованих на китайському ринку. Нова модель має 43-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD (1920 на 1080 пікселів), володіючи при цьому кутом огляду в 178 градусів і частотою оновлення 60 Гц. Таких показників більш ніж достатньо для того, щоб з комфортом дивитися фільми, серіали й інший контент.

Крім великого екрану, цей телевізор має 1 ГБ оперативної і 8 ГБ постійної пам’яті, двома динаміками потужністю 8 Вт кожен, двома портами USB 2.0 і трьома HDMI, бездротовими інтерфейсами Wi-Fi 802.11n і Bluetooth 4.2 LE, а також іншими перевагами. За рахунок таких підключати до цього ТБ можна навіть бездротові навушники, а для підключення до глобальної мережі можна використовувати підключення без проводів, нехай воно і є менш стабільним. За роботу з усім контентом в Xiaomi Mi TV 4X відповідає фірмова оболонка PatchWall, яка управляється за допомогою пульта дистанційного керування, який входить в комплект поставки, тому докуповувати що-небудь додатково не потрібно.

Залишається вірити, що ціни на телевізори Xiaomi також знизяться і на міжнародному ринку, де всі такі з лінійки Mi TV працюють на базі платформи Android TV. Телевізори від даного виробника є кращими на ринку по співвідношенню ціни і якості, так як вони пропонують масу можливостей за мінімальною ціною. Моделі з аналогічними можливостями від більш відомих брендів коштують в рази більше, а їх якість може бути навіть гірше. В даний час асортимент ТВ від даного виробника нарахує більше ніж 13 моделей, всі з яких доступні у продажу. Всього за п’ять років бренд випустив не менше 35 моделей, багато з яких вже звичайно ж встигли сильно втратити свою актуальність.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.