Microsoft визнала проблему у всіх версіях Windows 10

У компанії Microsoft визнали проблему, яка є спільною для всіх версій Windows 10. Про це повідомляється на сторінці підтримки системи. Як виявилося, проблема зачіпає пристрої з інтерфейсом Thunderbolt, хоча і лише в деяких випадках.

Ця проблема виникає на збірках 1909, 1903, 1809, 1803 і 1709 в разі активації режиму «Швидкий запуск». Якщо на комп’ютері є пристрої, що підключаються через док-станцію з портом Thunderbolt, то виникає збій, оскільки вони перестають працювати.

За даними компанії, проблема проявляється лише у 5% користувачів і зачіпає клавіатури, миші і так далі. При цьому в «Диспетчері завдань» пристрій видно і визначається, проте не функціонує. Перепідключення не дає очікуваного ефекту, в самій компанії рекомендують перезавантажувати систему повністю.

Однією з причин може бути мала популярність інтерфейсу Thunderbolt на ПК і пристроях Microsoft зокрема. Корпорація з Редмонда навіть не реалізувала його у фірмовій лінійці Surface. На даний момент цей інтерфейс найчастіше можна зустріти у Apple або у вигляді сторонніх версій.

Microsoft не розкриває ніяких подробиць про патч, терміни виходу і так далі. Однак очікується, що компанія випустить оновлення вже скоро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.