Бренд realme планує повністю відокремитися від Oppo

Бренд realme може незабаром повністю відокремитися від Oppo. Про це розповів один із керівників компанії виданню DigiTimes.

Незважаючи на те, що realme працює і виробляє свої пристрої незалежно від своєї материнської компанії, а також має власні відділи досліджень, розробок і маркетингу, бренд все ще ділиться ресурсами з Oppo.

Комерційний директор realme, Чунг Сян-Вей, очікує, що в майбутньому компанія «створить власну екосистему і виробничі лінії». Проте, питання про повну незалежність залежить від бізнесу realme, продовжує розширюватися: недавно бренд зайняв 7-е місце за світовими поставками, а також був названий найбільш швидкозростаючим серед виробників смартфонів.

Чунг не вірить, що realme і Oppo знаходяться в прямій конкуренції. Oppo, яка представила в цьому році лінійку Reno, переходить в преміум-сегмент, в той час як realme фокусується на технологіях і дизайні.

За словами підприємця, найближчим часом realme планує вийти на ринок носимих пристроїв, а також випустити нові бездротові навушники. Зараз іде розробка нових пристроїв із підтримкою 5G, перший з яких повинен бути представлений протягом декількох тижнів.

Крім того, Чунг поділився цікавою деталлю, що стосується аудиторії: так, 60% власників гаджетів Oppo – жінки, в той час як смартфони realme придбали 60% чоловіків.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.