Смартфони Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 здивують всіх характеристиками і ціною

Чим більш просунутим з технічної точки зору є який-небудь смартфон і чим менше при цьому він коштує, тим ширше коло людей захоче його собі придбати, а потім, після цього, використовувати на постійній основі. В цьому немає нічого дивного, адже кожен покупець прагне зробити якомога вигіднішу покупку, при якій співвідношення ціни і якості виявиться найкращим з усіх можливих. На радість всіх тих, хто любить недорогі бюджетні смартфони з цінником нижче $ 200, вже в недалекому майбутньому виявляться представлені і випущені такі новинки, як Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9. Їм приписують масу особливостей, які роблять їх вкрай привабливими, а разом з тим і дуже очікуваними, адже їх анонс і старт продажів відбудуться тільки в першому кварталі 2020 року.

Втім, навіть не дивлячись на те, що презентація таких новинок пройде в лютому-березні наступного року, вже зараз відомо, що вони зможуть порадувати всіх покупців, охочих їх собі придбати. Порадувати дійсно буде чим, тому що нові бюджетні телефони відомого китайського бренду отримають відразу кілька важливих відмінностей від моделей попередніх поколінь, доступних на ринку ось уже як багато років. Сучасний OLED-екран новинки не отримають через його занадто високу собівартість, але зате вони зможуть похвалитися новітньої матрицею IPS, причому в таку вмонтують сканер відбитків пальців на основі оптики. Відповідний модуль вже був створений, а його поява в телефонах з початкової цінової категорії відбудеться в першій половині наступного року.

Дана особливість виявиться далеко не єдиною, якій зможуть порадувати новинки в особі Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9. Так, молодша модель отримає потрійну основну камеру на задній частині, а старша так і зовсім зможе похвалитися четверний. У сукупності з повністю скляним задньою кришкою і градієнтної забарвленням таке рішення буде виглядати максимально привабливо, за рахунок чого такі «бюджетники» виявляться більше схожі на смартфони преміального рівня, ніж на недорогі моделі з початкової цінової категорії. Звичного всім 3,5 мм роз’єму для підключення навушників вони не отримають, тому для підключення таких по дроту доведеться використовувати перехідник з USB Type-C, але такий покладуть в комплект поставки, тому на цей рахунок можна навіть не турбуватися.

Крім іншого, буде в цих смартфонах і дещо ще, ніж вони гарантовано зможуть порадувати всіх бажаючих їх собі купити. Так, зокрема, даними мобільних пристроїв приписують чіп NFC, причому повноцінний. За рахунок цього всі користувачі новеньких недорогих смартфонів Xiaomi зразка 2020 року зможуть платити за проїзд в громадському транспорті, а також, крім того, оплачувати покупки в магазинах і, крім того, в різних закладах. Це гарантовано порадує всіх користувачів, також як і те, що купити Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 можна буде менш ніж за $ 200, завдяки чому їх покупка виявиться по кишені абсолютно всім бажаючим. Залишилося лише дочекатися анонса, а потім і початку продажів. Такий спочатку відбудеться в Китаї, а потім і в інших країнах світу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.