Перші рендери флагмана Samsung Galaxy S11 Plus

Ресурс CashKaro спільно з автором витоків Стівом Хеммерстофером (OnLeaks) розмістили якісні рендери смартфона Samsung Galaxy S11 Plus. Раніше на сайті вже з’явилися зображення середньої та молодшої версій флагмана.

Пристрій отримає 6,9-дюймовий вигнутий дисплей з технологією Dynamic AMOLED, а сканер відбитків пальців буде знаходиться під екраном. На відміну від смартфонів попереднього покоління, новинка буде оснащена фронтальною камерою в отворі посередині.

На задній стороні смартфона з’явиться п’ять датчиків у прямокутному блоці, які розташовані в сітці разом зі спалахом. Серед сенсорів можуть виявитися три ширококутних, телефотолінза, ультраширококутний і ToF-камера.

З чуток, Galaxy S11 Plus може мати 108-мегапіксельну основну камеру з 5-кратним оптичним збільшенням. Це дозволить робити фотографії у розширенні Quad HD + і записувати відео у форматі 8K.

Гаджет має металевий корпус із відносно тонкими рамками. Кнопки харчування і гучності розташовані на лівому торці, а порт для зарядки Type-C і динаміки – на нижній рамі. Зразкові габарити – 166,9 × 76 × 8,8 мм.

Передбачається, що смартфон представлять разом з іншими новинками південнокорейської компанії в лютому 2020 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.