Фотографії планшета Huawei MatePad Pro за мить до анонсу

Huawei анонсує свій новий планшет MatePad Pro в Китаї 25 вересня. Сьогодні, за день до офіційної презентації, на сайті Weibo опублікували огляд з фотографіями пристрою, який згодом був видалений із сайту. Ентузіасти встигли зберегти зображення і розповісти про деякі характеристики девайса.

Стало відомо, що планшет працює на платформі Kirin 990, а ємність акумулятора складе 7250 мАг. Новинка оснащена дисплеєм з роздільною здатністю 2560 × 1440 пікселів і отримала 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті.

Планшет оптимізований для багатозадачності з підтримкою стилуса M-Pen, який важить усього 14 грам, а його товщина – 160 мм. За інформацією інсайдерів, затримка у аксесуара всього 20 мс, а від однієї зарядки він зможе протриматися до 10 годин у режимі активного використання.

MatePad Pro також підтримує знімну клавіатуру. Інші витоки вказували на те, що планшет вийде у двох версіях: з 128 ГБ і 256 ГБ постійної пам’яті.

Пристрій з’явиться у продажі в декількох колірних варіантах, включаючи синій, зелений, білий і помаранчевий. Про ціни стане відомо вже завтра, 25 листопада.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.