Xiaomi випустила складаний міський електросамокат з запасом ходу 30 км

Як відомо, переміщатися на громадському транспорті по містах не надто зручному, тому що такий, як правило, переповнений людьми. Все це доповнюється пробками та іншими проблемами, з якими регулярно стикаються пасажири. Поїздки ж на таксі є надто дорогими для більшості людей, але тепер з усією цією ситуації є цілком собі реальний вихід. Сьогодні, 24 листопада 2019 року, такий запропонувала всім компанія Xiaomi, яка випустила складаний міської електросамокат H1 з запасом ходу 30 км. Він складається настільки компактно, що його можна взяти з собою в магазин, торговий центр, кафе або куди-небудь ще. Це модель-трансформер, а входить вона в лінійку HIMO. Пристрій призначений для переміщення по вулицях міст на безпечної швидкості.


Якщо врахувати, що середня швидкість пішохода становить 5 км / год, то новий електросамокат дозволить дістатися до мети майже в чотири рази швидше, так як він здатний розганятися до швидкості в 18 км / год, а максимальна дальність ходу досягає 30 км. Цього має виявитися цілком достатньо для поїздок по місту, наприклад в магазин або ж на роботу. Потужність електродвигуна становить 180 Вт. За рахунок можливості легкого складання такий транспортний засіб легко зберігати і переносити, тому що в складеному стані його габарити складають всього 230 х 450 мм, а в розкладеному вони збільшуються до 955 х 485 мм, тобто до набагато більшого значення. Щоб зробити пристрій більш цікавим компанія-виробник нанесла на рамку електросамоката зображення «Трансформера».

На лицьовій частині самоката на базі електричного двигуна знаходиться невеликий дисплей, а відображає він дані про поточну швидкість, рівні заряду батареї, а також інші відомості. Користувачеві пропонується гальмівна система з електронним керуванням з підтримкою рекуперації для збереження енергії і її заповнення. Не обійшлося і без яскравого світлодіода, який виступає фарою в темний час доби. Щоб водієві такого транспортного засобу не довелося весь час стояти на ногах, творці електросамоката Xiaomi встановили в нього сидіння. За словами виробника, повна зарядка новинки під назвою Xiaomi HIMO H1 займає 4 – 6 годин, а виробляється вона від спеціального зарядного пристрою. Докуповувати таке окремо не потрібно, так як воно входить в комплект поставки.

Новинка вже доступна для покупки на офіційному сайті Xiaomi, де всі бажаючі можуть її собі придбати в синьому, жовтому і сірому кольорах. Офіційна рекомендована ціна такого транспортного засобу, що переміщається за рахунок електрики, становить $ 410. Багато це чи мало кожен повинен вирішувати сам, але якщо переміщатися на такому транспорті кожен день по всіх своїх справах, свою вартість він повинен швидко окупити. Головне враховувати, що якість дорожнього покриття повинно бути якомога більш кращим, так як електросамокат володіє зовсім невеликими колесами, в зв’язку з чим всі нерівності і купини будуть добре почуватися.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.