У Sony PlayStation 5 величезні проблеми

Дедалі ширше коло людей вважає за краще проводити вільний час за грою в різного роду відеоігри, а це сприяє зростанню популярності різного роду гаджетів, здатних такі запускати, і звичайно ж ігрових приставок, нехай такі вже й застаріли на більш ніж шість років. Справа в тому, що з моменту виходу останнього покоління таких вже пройшло багато часу, але до сих пір сих пір деякі їх собі купують. На щастя, незабаром на ринок вийдуть нові моделі, які будуть в рази потужніший, привабливіше і швидше, ніж доступні зараз для покупки. Однією з новинок виявиться Sony PlayStation 5, однак, як виявилося, у неї величезні проблеми, а виникли вони через Microsoft і її новенького Project Scarlett, який в кінцевому підсумку може отримати найменування Xbox Two або якесь інше. На цей рахунок відомостей поки що немає.

Журналісти з видання SegmnetNext запевняють, що Microsoft не допустить помилку, яку вона допустила на старті продажів попереднього покоління, тобто коли в продаж надійшов Xbox One. Справа в тому, що дана консоль була слабшою, ніж PlayStation 4, і це дуже сильно «підкосило» її продажу. У випадку з новою моделлю корпорація готова піти на все заради того, щоб її новий продукт був потужнішим, ніж такий від конкурента. Саме тому собівартість новенької моделі вище, ніж Sony PlayStation 5. Це призвело до того, як запевняє джерело, що Project Scarlett перевершує продукт японської корпорації за частиною продуктивності і по частині швидкості запуску ігор. Як сильно – не повідомляється, але очікувати різниці в більш ніж 20% точно не варто.

За рахунок більш високої продуктивності новенький Xbox Two зможе швидше запускати відеоігри, а разом з тим забезпечувати підвищену якість графіки і більш високу частоту кадрів. Крім того, за рахунок потужного «заліза» він зможе залишатися затребуваним протягом більш тривалого періоду часу, ніж Sony PlayStation 5, нехай життєвий цикл консолей нового покоління і виявиться приблизно ідентичним. Виходячи з усього цього випливає, що новинка від Microsoft стане більш раціональним вибором для всіх тих, хто хоче отримати якомога більш просунуту ігрову приставку. Звичайно, все це справедливо і актуально за умови, якщо джерело повідомило достовірну інформацію, а перевірити це в даний час абсолютно ніяк не можна.

Поки що жодну з консолей наступного покоління ще не представили офіційно, тому про те, чим вони зможуть порадувати покупців, можна лише мріяти. Відповісти на питання, що могутніше – Sony PlayStation 5 або Microsoft Project Scarlett, можна буде лише після того, як обидві цих консолі надійдуть у продаж. Для цього буде потрібно запустити на них однакові гри і подивитися, де вище частота кадрів і де краще якість графіки. Експерти це звичайно ж оперативної зроблять, після чого розкажуть всьому світу, яка ігрова приставка є більш продуктивною, і яку на підставі цього фактора найкраще купувати. Головне не забувати про ексклюзивні відеоігри, які для консолей Sony, як правило, виявляються набагато краще, ніж для таких від Microsoft.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.