Рендери Samsung Galaxy S11e: на дві камери менше, ніж в S11

Через день після публікації якісних рендерів Samsung Galaxy S11, інсайдер OnLeaks поділився зображеннями смартфона Galaxy S11e. Передбачається, що так буде називатися молодший пристрій флагманської серії наступного року.

Як розповідає видання Pricebaba, спільно з яким OnLeaks опублікував інформацію, Galaxy S11e має більше спільного з основними флагманами, ніж торішній Galaxy S10e з S10 і S10 +.

S11e отримає вигнутий  дисплей, як і «старші брати», а також отвір по центру матриці для фронтальної камери. Діагональ екрану складе 6,2-6,3 дюйма. Роз’єм всього один, USB Type-C на нижній межі, там же розташувалися динамік і мікрофон. Кнопки розміщені на правій стороні корпусу.

Габарити корпусу складають 151,7 × 69,1 × 7,9 мм, але у блоку камери товщина збільшується до 9,1 мм. Дизайн тильної камери нагадує такий в Galaxy S11, але тут встановлено три сенсора замість п’яти. У блоці також є спалах і, мабуть, лазерний автофокус.

За чутками , в своїх флагманів Samsung застосує новий 108-мегапіксельний модуль, який поки не представлений. Смартфони серії Galaxy S11 будуть здатні на 5-кратний оптичний зум і запис 8К-відео. Є інформація про підтримку дисплея з частотою 120 Гц. У ролі чіпсета виступлять Qualcomm Snapdragon 865 або Exynos 990, у продажу будуть моделі з підтримкою 5G.

Презентація Samsung Galaxy S11, як очікується, відбудеться в лютому 2020 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.