Xiaomi розповіла, чим буде дивувати фанів MIUI найближчі три роки

Топ-менеджер Xiaomi Цяо Чжунлян поділився інформацією про подальшу стратегію розвитку прошивки MIUI. У планах розробників – активне використання штучного інтелекту і нейронних мереж, а також кардинальне підвищення продуктивності оболонки.

За словами Цяо Чжунляна, Xiaomi прагне стати лідером в індустрії інтелектуальних мобільних прошивок, надавши користувачу комфортний інтерфейс і належний рівень безпеки. Компанія готується до відкриття ряду нових сервісів і платформ для розробників.

Усередині Xiaomi вже ведеться створення розумних пакетів програм: офісного Mi Work, спортивного Mi Health, додатків для подорожей Mi Go, програм для смарт-будинку Mi Home, ігр Mi Game і інших сервісів, які будуть побудовані на основі штучного інтелекту.

Топ-менеджер Xiaomi також зазначив, що в подальшому компанія планує створювати окремі пристрої на базі MIUI, натякнувши, що не виключена поява альтернативної ОС Android. Дебют MIUI for Watch на недавно представлених перших смарт-годинах компанії – чергове тому підтвердження.

Подібне «дооснащення» платформ нейронною мережею Xiaomi планує проводити в майбутні два-три роки, поступово відкриваючи користувачам доступ до нових функцій MIUI.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.