Які смартфони Oppo і realme отримають ColorOS 7?

Компанія Oppo презентувала оновлення фірмової оболонки ColorOS 7. Прошивка продовжує концепцію ColorOS 6, але спрощує візуальний дизайн за рахунок зміни кольорової палітри і позбавлення від зайвих елементів.

Насиченість використовуваних в інтерфейсі відтінків знижена, щоб зменшити навантаження на зір, в цілому оболонка стала «легшою» через порожні простори. ColorOS 7 пропонує чотири різних дизайни іконок, включаючи мінімалістичні варіанти, а також шрифт Oppo Sans. Його можна використовувати безкоштовно навіть у комерційних цілях в сторонніх проектах.

По всій системі та додатках тепер діє опціональна темна тема, яка може активуватися автоматично в певний час, також з’явилися режим Focus для блокування відволікаючих програм, новий призначений для користувача інтерфейс камери і протокол для передачі файлів, який спільно розвивають Xiaomi, Oppo і Vivo.

Компанія заявляє, що в ColorOS 7 швидкість запуску додатків збільшилася на 25%, а ефективність використання ОЗУ – на 40%.

«Дорожна карта» оновлень на ColorOS 7

Oppo анонсувала список телефонів, які отримають оновлення до нової версії оболонки. Мова йде про китайські прошивки, апдейти для користувачів з інших країн вийдуть пізніше.

  • 25 листопада 2019: Reno, Reno 10x Zoom, Reno FC Barcelona Edition, Reno Ace, Reno Ace Gundam Edition
  • Грудень 2019: Reno 2
  • Перший квартал 2020: Reno2 Z, Reno Z, Find X, Find X Lamborghini Edition, Find X Super Flash Edition, R17, R17 New Year Edition, R17 Pro, R17 Pro New Year Edition, R17 Pro King Custom Edition, R17 Pro Pikachu Custom Edition, OPPO K5
  • Лютий 2020: Realme X, Realme X Lite
  • Березень 2020: Realme Q
  • Другий квартал 2020: R15, R15 Dream Edition, K3, A9, A9x, A11, and A11x
  • Квітень 2020: Realme X2, Realme X2 Pro

В Oppo розповіли, що насьогодні налічується більше 300 млн користувачів ColorOS по всьому світу.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.