Новинка від HP, модульний ПК Intel та найбюджетніший компактний ПК від українського виробника: неттопи, які варто купити у 2020 році

Ергономічний та компактний неттоп, який займає мінімум дорогоцінного вільного простору на робочому столі, – це оптимальне рішення для студентів, офісних працівників та просто активних користувачів ПК. Не дивно, що більшість сучасних виробників техніки та користувацької електроніки з задоволенням додає мініатюрні стаціонарні персональні комп’ютери до свого асортименту. Так, оригінальними новинками для роботи та навчання нещодавно поповнився модельний ряд неттопів Intel та HP.

Аналітики вирішили проаналізувати асортимент компактних настільних рішень та скласти рейтинг з найкращих моделей, які будуть актуальними у 2020 році.

Бюджетний, мініатюрний, зручний: Qbox I3435
Компактний персональний комп’ютер Qbox I3435 – це справжня знахідка від популярного українського виробника. Бюджетна модель, яка чудово підходить для роботи в текстових та графічних редакторах, навчання та інтернет-серфінгу. Напрочуд низька вартість, стильний та продуманий дизайн, зручне розташування елементів керування та висока якість комплектуючих – це лише частина очевидних переваг компактного неттопа від Кубокс.

Замовити цей неттоп та інші брендові ПК можна  за посиланням https://qbox.ua/nettopy/.

Повністю модульна конструкція: неймовірна новинка від Інтел
Ймовірно, вже наприкінці 2020 року в продажі з’явиться інноваційний модульний неттоп, виготовлений відомою американською корпорацією Intel. Попри те, що оригінальна модель наразі знаходиться на стадії розробки та тестування, цілком очевидно, що саме вона стане одним з найкращих неттопів десятиліття. Річ у тім, що всі компоненти її конструкції можна буде змінити на інші – більш потужні та актуальні. Персональний комп’ютер отримає незвичайну модульну материнську плату, яка суттєво відрізняється від звичних моделей, та максимально продуктивну систему охолодження.

 

Стильна новинка на базі Chrome OS: незвичайне рішення від HP
Chromebox Enterprise G2 – офіційно анонсований компанією HP компактний настільний персональний комп’ютер, який вже зовсім скоро з’явиться на полицях популярних магазинів техніки.

Пристрій створено для використання у бізнес-сфері, тому його дизайн відрізняється мінімалістичністю і лаконічністю, а апаратна частина – потужністю та високою якістю.

Новинку оснащено процесором Інтел Core i3 сьомого покоління та оперативним запам’ятовуючим пристроєм на 16 Гб.

Також актуальними у 2020 році будуть фірмові неттопи від Lenovo, ASrock та інших популярних брендів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.